Se sufoca in casa de cadouri

Posted by Jacques Chile at 1:03 AM

Sunday, February 1, 2009

Ce zici de ideea de a gifting apropierea dumneavoastră şi cei dragi cu o astfel de cadouri, care au fost realizate manual de către dumneavoastră în special pentru cei dragi? .
Există unele produse alimentare în esenţă, elementele care au fost făcute exclusiv în ţara de origine în scopul de Craciun si care poate fi folosit ca un cadou de casa se sufoca. O cutie plină de covrig dipped în jurnalele de caramel topit şi laminate din nuci poate fi acordată celor dragi ca se sufoca in casa cadou împreună cu skor bar biţi, sprinkles şi alte astfel de tare.

O altă opţiune pentru casa căluş cadou ar fi un pateu de plante medicinale de plante sau o parte a pictat golf tee cămaşă, dacă vă este un om de golf ciudat sau puteţi, de asemenea, sa completati un borcan cu o mulţime de fasole şi eticheta de borcan plin de fasole ca "cowboy balon baie" . O altă opţiune în cadrul unui astfel de tip de cadou ar include un sac umplut cu casa de caramel porumb, cookie-uri de diferite tipuri, fistic, toate aceste îngrijit învelite şi legat cu o panglică minunat.

Acasă bomboane de cacao şi se amestecă ar fi şi alte opţiuni, care ar merge bine în această categorie de căluş cadou. Elveţiană stil Mocha, aromat de cacao se amestecă, se amestecă în fiecare clătită a le pune în borcane separate şi dotat pentru a-vă de lângă cei dragi şi cu privire la ocazii speciale ar fi frumos să mergem cu ideea. Un jucător care a păsărilor din lemn, pictat de când aţi ambalate şi apoi, împreună cu o punga de pasăre alimentare în interiorul şi în apropierea talentat la cei dragi şi-ar fi o altă opţiune viabilă în casa truvai cadouri.

0 comments: