Etnice şi regionale de sticlă Cadouri

Posted by Jacques Chile at 1:13 AM

Monday, February 23, 2009

Extreme de frumos şi transparente pentru ochelari face cadouri de la mare ori imemoriale. Etnice şi regionale de sticlă cadouri poate fi ceva distinct şi exclusiv de a oferi ca daruri dacă pentru ocazii de familie sau corporate festivităţile. Varietate de marfuri de sticlă, sticlă artifacts, ustensile de sticla, sticla de masă, bucătărie de sticlă, sticlă cina seturi, vase de sticlă, tablouri de sticlă şi din sticlă cristale face fabulos de sticlă pentru cadouri.

Aici este giftstore cu selecţie largă de etnice şi regionale de sticlă cadouri. Răsfoire varietate de etnice şi regionale de sticlă de colecţie şi să facă alegerea ta. De sticlă de cadouri poartă istoria, cultura si traditie din diferite culturi ale lumii vor fi cu siguranţă endearing cadouri valoroase si keepsakes de domiciliu sau de birou dιcor.
Ochelari au fost utilizate pentru decor pestriţ scop in forma de margele si sigilii. Mesopotamia este declarat a fi locul de naştere sticlă. Ţări ca Italia, Germania, Spania, Belgia, Franţa şi Anglia sunt cunoscute pentru lor de sticlă produce de la începutul anului perioade. Egiptean de margele de sticla făcute forma topit ochelarii s-au spus să deţină puterea magică. Distributie pahare de sticlă colorată şi tijele sunt spus să fie moştenirea de la egipteni. În timpul Roman ori frumos desenele de sticlă a venit de a fi cu inventarea de metode de proiectare unic de sticlă ca aurire, petele şi enameling.
White pebbles şi botanică produse au fost folosite de oameni pentru a face Mediterană întrucât ochelari de nord europeni folosit potasa din cenusa de lemn pentru a face ochelari. Germania specializată în a face foaie de ochelari şi Spania a devenit celebru pentru său oglindă ochelari. Murano, de veneţian centru comercial de sticlă a revolutionat industria prin fine şi sofisticate, realizate din sticlă de siliciu pulbere şi sifon cenuşă. Acest elegant pregătit pahare de cristal de la rock face cristale de lux şi cadouri scumpe. Margele din sticla de epocă culori de la ţări din întreaga lume fac cadouri pentru clasic. Lampa de lucru cu margele atragerea lor unică a făcut parte carves. Multicolor de spirale din margele le face ceva unic şi distincte.

0 comments: