Special Flori

Posted by Jacques Chile at 3:33 AM

Thursday, February 26, 2009

Speciale de flori pentru a face aceste momente speciale de captare vremelnic într-un moment de scurt-se că întregul scop special de flori, care au fost special concepute pentru a capta că "speciale" moment din viata ta sau a iubit o viata. Nunta este o ocazie speciala, foarte în viaţa unui individ. Special florile pot fi proiectate pentru a se potrivi cu starea de spirit din această ocazie speciala, care vine o dată într-un moment în viaţa unui individ de viaţă. Nuntă şi flori solicită o combinaţie perfectă de sărbătoare şi de luare a amuzat. Nunta este un astfel de ocazie speciala, în viaţa de om-el actioneaza ca un bonding vigoare în încercarea de a uni inimile nu numai a doua, dar două suflete, precum şi pentru toată durata vieţii. Aceasta nu este o uniune de moment, care ar dispărea în uitare, cu trecerea timpului, dar acest lucru este de asemenea un fel de sindicat care este aici pentru a dura o viata.

Ce modalitate mai bună de a sărbători acest lucru decât învăţarea Uniunii de a spune-o cu flori, care ar fi perfect amalgamare de plăcere şi bucurie în amestec în ceaşcă de ecstasy în care nou miercuri mire şi mireasă ar scufunda în fericirea veşnică şi bucurie. În unele religii, de culoare alb, este de preferat atunci când vine vorba de asocierea flori cu mireasa. În general, există două tipuri de buchet de mireasă, care este de a fi ţinut în mână în timp ce alt tip, care este, care va avea loc în întreaga arme. Având în vedere de mai jos este o scurtă descriere a celor trei bază de nunta buchet proiectează:

Cascade de buchet: Acest tip de un buchet, special concepute pentru o nunta, este considerată a fi atât tradiţionale, precum şi formal în comparaţie cu orice altă existente nunta buchet desenele. Imaginea de nunta buchet este construit folosind un efect de cascadă. Există o tendinţă de a merge flori albe cu o multime de verdeaţă, în acest fel de design.

Mana-legat sau Trageti-a legat buchet: Acest tip de un buchet de flori este utilizat în principal într-o manieră informală. Acest lucru este mai popular ca un concurs de proiecte, în comparaţie cu alte nunta buchet desenele.
Runda de Cluster buchet: Acest tip de un buchet este, de asemenea, cunoscut sub numele de buchet de flori. Acest design este rotund şi mai mic în comparaţie cu celelalte două desene sau modele. De flori, care sunt, în general, utilizate în acest tip de design sunt trandafir, Gerbera, Freesia, ASTER şi Monte Casino

0 comments: