Masti

Posted by Jacques Chile at 1:14 AM

Thursday, February 26, 2009

Masti face cadouri pentru distractie umplut în pageants şi festive părţi dintr-o foarte mult timp. Masti reprezenta culturii populare de ţări din întreaga lume. Sunt de o importantă semnificaţie religioasă şi în viaţa socială a unei comunităţi. Originea masti dateaza de la greco-romane şi de ori. Masti au fost folosite în spectacole de teatru impreuna cu puppetries în secolul al XIX-lea. Aici este giftstore oferindu-ti o carte de vizita pe etnice şi regionale, masti, care fac mare pentru cadouri. Răsfoire varietate de măşti de cadouri şi găsi ceva homosexual şi vesel pentru copii de azi.

Africa oameni sunt bine cunoscute de utilizare a acestora de exhaustivă gamă de măşti. Triburile din Africa de folosit măşti în timpul religioase fests. Mai multe masti artizanale în forme de animale au fost folosite ca mijloc de comunicare cu spiritele rele şi strămoşii. Dreptunghiular cutie în formă de masca de Dogon cultură reprezintă Antelope capete cu coarne este o piesă unică. În general, masti din lemn utilizate ca căşti sau crestele în timpul dans spectacole au fost bedecked cu fildeş, fibre vegetale, fire de păr de animale şi pietre.
Masti de America de Nord au fost preparate din copac barks şi alungirea de piele cu blană, pene şi frunze. De pre Hispanic americanii folosit masti realizate din ţesături, metale si argila elemente. Craniu măşti au fost de asemenea foarte popular.
Asiatică de măşti general utilizată în spectacole de teatru conţinute de şefi de dragoni. Masti traditionale japoneze sunt cunoscute sub denumirea de gigaku. Mastile încarna chipuri de bărbaţi, femei, zeii şi draci. Europenii masti de animale utilizate în carnaval ori.

0 comments: