Margele

Posted by Jacques Chile at 1:08 AM

Friday, February 13, 2009

Thinking pentru ceva convenţionale şi tradiţionale de a oferi ca daruri? Puteţi căuta varietate de handcrafted margele pentru a surprinde un dragi. Mână exagerată margele de variate de materiale, forme, culori şi desene sau modele face elegant şi modă pentru cadouri. Găsiţi o serie de eclectic parte exagerată margele din giftstore. Alegeţi dintr-o gamă largă de margele din piatră scumpă margele la modă argilă şi seminţe de margele. Puteţi parte exagerată de margele frumos subţire în lanţuri sau wristlets şi cum le oferi cadouri sau puteţi să le ambalaj frumos în tuburi de sticlă transparentă sau decorativa borcane şi să le prezinte cadouri. Şirag de mărgele de cadouri sunt sigur de apreciere pentru a obţine de la destinatari.
Margele din sticla de epocă culori de la ţări din întreaga lume fac cadouri pentru clasic. Lampa de lucru cu margele atragerea lor unică a făcut parte carves. Multicolor de spirale din margele le face ceva unic şi distincte. Seminţele margele vin într-o gamă de culori vibrante, desene şi modele. Swarvoski cristale in nuante de var, visiniu, topaz şi pot fi oferite ca daruri.

Indian gemstones, argint şi aur margele face un colier exotice pentru cadouri. Margele realizate din cupru, alama cu sârmă, cameos, polizaţi cristale sunt artizanale în moderne varietate de forme şi modele, astfel încât acestea să merg mai bine adaptată cu tradiţionale, precum şi de Vest confectii. Ceramică margele din lut, de culoare portocalie şi gri hues pot avea impresii de cultura antică în ele. Europene şi greacă simboluri, imagini şi desene sau modele grafice sculptate pe ceramica paturi le facă ceva foarte exclusive.

Teracotă margele veni într-o gamă largă de culori, forme si nuante. Am găsit în marginea drumului staluri sau, în unele magazine de antichitati din pământ margele face pentru luxos argila cercei, bratari, neckpieces care arată spectaculos cu tradiţionale purta. În zilele noastre, margele pot fi prezentate ca şi bărbaţii în cadouri de sex masculin ca accesorii curele, portofele, şi se referă la mobil.

0 comments: