Sensul de flori

Posted by Jacques Chile at 3:33 AM

Wednesday, February 25, 2009

În general, se crede că fiecare floare are un mesaj special pentru a transmite şi la fiecare mesaj este de fapt unic pentru fiecare floare. Acordarea dragi o un buchet de flori este la fel de important sa stii ca, în sensul de fiecare floare. Prin natura sa aspect, arată bine şi culori în fiecare floare are o altă semnificaţie. Având în vedere de mai jos este o listă cu unele din flori şi semnificaţia lor:

Alstroemeria: Aceasta floare este numit aşa după ce sa numit descoperitor Baronul Klas Van Alstoemer care a descoperit acest seminţe de floarea în 1753. Aceasta floare este, în general, legate de simbol al prieteniei si simbolizeaza puternică legătură care există între două persoane fizice.
Amaryllis: Aceasta floare este bine cunoscut, pentru că de capacitatea sa de a produce flori de până la 75 de ani. Acest lucru înseamnă floare radiind de frumusete.
Anemone: Aceasta floare aparţine familiei de piciorul-cocoşului. Credinţa populară spune că această floare a fost născut din sânge de zeu Roman Adonis. Aceasta floare vine la îndemână în liniştitoare ale unei persoane cu nervii sa odihnit şi natura minunat. Aceasta floare reprezinta anticipare.
Anthurium: Aceasta floare originat în Hawaii şi este cel mai popular şi de lungă durată de toate disponibile tropicale flori. Aceasta floare simbolizeaza ospitalitate. Ca oaspete, asiguraţi-vă pentru a introduce datele de gazdă locul cu o mulţime de Anthurium în mâinile tale! Aster: In cele mai vechi timpuri de popular spune ca a mers tot răul serpents ar fi condus departe dacă ASTER frunze au fost arse. Cu toate acestea, cu modifica în timp şi apariţia de "modernitate" în vieţile noastre, ASTER simbolizeaza elementul de răbdare în timpurile moderne. Răbdarea este o virtute se spune. Deci, ce zici de ideea de a gifting evaluate un client cu un buchet de asters, în scopul de a arăta că aţi aprecia clientului răbdare în poartă cu tine?
Zambilă: Aceasta floare reprezintă constanta.
Heather: Aceasta floare este reprezentant al element de admiraţie.
Gladiolus: Aceasta floare este simbolic de putere de caracter
Freesia: Aceasta floare este reprezentant de nevinovăţie.
Narcise: este reprezentativ de esenta de cavaleri

0 comments: