Arta populară

Posted by Jacques Chile at 1:12 AM

Sunday, February 22, 2009

Folk Arte cadouri reflecte meseria tradiţie, cultură şi valori sociale de nativ oameni de diferite ţări din întreaga lume. De artă populară cadouri pot include splendide piese de arta decorativa, pictura si sculptura populare din China, Africa, India, Mexic, Orientul Mijlociu şi America Latină. Pe scară largă şi gamă largă de artă populară cadouri pot include woodcarvings, Africa Zulu păpuşi, Africa coş marfurilor, papier mache produse, chineză lucrare de artă, marionetele, ceramică populară, talismane, potteries, jucării şi multe altele. Aici este giftstore cu selecţie largă de etnice şi regionale, de artă populară.
Populare de artă cadouri poartă istoria, cultura si traditie din diferite culturi din lume se va face cu siguranţă pentru endearing cadouri şi memorabil keepsakes de acasă sau de la birou dιcor. Pestriţ Africa de artă populară cadouri care întruchipează bogata cultura din Africa de trib comunităţi minunat include articole de uz casnic, din metal meşteşugurile, woodcarvings, marionetele şi măşti. De Zambian potteries molded în diverse forme de bucătărie face exclusiv pentru cadouri. Marionetele şi păpuşi sculptate în forme africane Zulu de trib de oameni sunt pur şi simplu superb
Chinezii marionetele desfăşurare populare poveşti, cântece şi dansuri din cele mai vechi de o mare de oameni face populare cadouri. Chineză lucrare de artă în desenele de flori, animale si ustensile sunt ideale pentru acasă decoratiuni, broderie de lac şi meşteşugurile. În zilele noastre, varietate de cadouri este artizanale cu tema din China Feng-Shui, arte. Vântul clopote clopote, relicve de Buddha, monede de argint, de masă şi fântâni de cristal margele pot fi oferite ca daruri.

Indian arta populara este genial capturat în varietate de picturi. Frumoasa Madhubani tablouri de Bihar au fost folosite pentru a înfrumuseţa noroi construit usi si pereti de oameni din mediul rural în timpuriu. Azi aceste venerat de artă populară ornamenta internaţionale galerii de arta si confortabil interioare. Picturile picta icoane mitologice şi în lume din punct de vedere al femeilor. Picturi Warli scoate în vamă, credinţele şi stilul de viaţă al oamenilor de trib de Maharastra în mod cel mai intrigant. Pata este chitra traditionale de pictura din Orissa, unde deities de hindus zeii şi goddesses, folclor teme sunt sculptate pe foi mari de articole de îmbrăcăminte.

0 comments: