Champagne Cadouri

Posted by Jacques Chile at 12:55 AM

Wednesday, January 14, 2009

Sampanie sau vin spumant poate fi cel mai romantic cadou de lux şi în nici un fel de ocazii festive precum nunti, ziua de nastere petreceri, aniversare, corporate cocktail părţi şi cadouri. Delight dvs. cu nevoi speciale şi cadouri destinatari cu D-tra de sticle de şampanii de la giftstore. Dom Perignon, Mo? T & Chandon, Bollinger, Pol Roger, Taittinger, Louis Roederer şi Veuve Clicquot sunt unele populare mărci de şampanie. Cauta un asortiment de elegant şampanii de la giftstore şi vă găsi cadou perfect şampanie în funcţie de bugetul şi alegere. Aceste lumina, delicat şi vioi bauturi va face pentru tete-a-tete de o viata.
Varietate de şampanii vine într-o gamă largă de arome de struguri. Exotic şampanii ca Blanc de Noirs sunt preparate din struguri rosii întrucât alb hued Blanc de Blancs este un rafinat extras din struguri de culoare albă. Pentru ziua de nastere cadouri aveţi posibilitatea de a alege şi Pinot Noir Pinot Meunier cu arome de struguri, de culoare roşie şi pomuşoare. Aceste şampanii în culori de aur galben de epocă au arome. Acestea pot fi savored cu prajituri, pastries, unt de cookie-uri, trufe ciocolata, miere, portocale şi gingerbreads.

Chardonnay şampanii cu arome de fructe merge bine cu alimente tare ca usturoi biscuiti, chipsuri, piper brânză, nuci acaju, şi cinnamons. Rose sampanie cu un dram de romantism şi sofisticărie poate fi perfect Valentine cadou. Aveţi posibilitatea să uite pentru diverse crescut şi roz şampanii inclusiv Gosset, Billecart somon, Dom Perignon şi Laurent Perrier Rose.

Dacă doriţi, în schimb, pentru a nu roada sparklers apoi vă puteţi gândi la unele populare branduri precum Moet, Bollinger, Krug, Veuve Clicquot, Gosset, Ruinart, Comte Audoin de Dampierre şi Billecart somon.

0 comments: