Ciocolata Cadouri

Posted by Jacques Chile at 3:18 AM

Saturday, January 24, 2009

Allwondersgifts are veni cu o serie de atractiv personalizate ciocolata elemente unice de arome, desene şi modele pentru a crea o impresie de durată asupra clienţilor dumneavoastră, clienţii şi pentru angajatori. Învelite în sfârâit cutii de bomboane bine plasat în interiorul plin de graţie face cadou cutii pentru cadouri de afaceri mai bun. Răsfoire varietate de buze smacking corporative bomboane cadouri de la allwondersgifts

Heroes Ciocolata Cadbury scăpărător vine într-un pachet de treizeci şi doi limbii adăpare elemente şi arome. Bournville, fructe şi Nut & Tentatii, cinci stele şi lactate Lapte populare sunt unele elemente care sunt incluse în ambalaj. Cadbury a Heroes Pack este ideal pentru corporative cadou scop. Gastronomic de bomboane poate avea, de asemenea, companiei logo-ul sau motto-ul inscripţionat pe fruntea lor. Bomboane poate fi, de asemenea, în formă de sub forma de corporate accesorii cum ar fi telefoanele mobile, pixuri, compact discuri, mouse-ul computerului şi pălării. În ambele arome de lapte şi poate fi întuneric bomboane de ciocolată Combo savored prin baruri. Bare de ciocolata poate avea companiei mesajul inscripţionat pe ele şi înveliş lor.

Belgian de ciocolată sunt cele mai căutate cadouri corporate ciocolată. De bomboane asortate belgian conţin întuneric, lapte şi ciocolată albă este pur şi simplu irezistibil. Varietatea de ciocolată belgiană trufe place cacao, Mocha, lapte şi migdale Trufe placere toate simţurile. Lauded la nivel mondial de ciocolată belgiană va impresiona cu siguranţă dumneavoastră clienţi sau parteneri de afaceri.

Tentatii a aduce în cinci soiuri de Temptation bomboane în Tentatii Composite Ciocolata Pack. Cu un gust bogat de migdale, stafide, nuci acaju, caise aceste Cadburys va siguranţă vă rog fiecare corporative persoane. Festivităţile Cadbury în Nut şi butterscotch aroma este cu adevarat o gura savoring crunchy ciocolata cadou. Aceste minunate delectable răsfăţ pot fi ambalate în cadou cosuri decorate cu panglici, simmers şi cellophanes colorate, pentru a le face mai arata superb şi atractiv.

0 comments: