Baby dus cadouri

Posted by Jacques Chile at 2:38 AM

Friday, January 30, 2009

Conform tradiţiei numai de non-rude şi prieteni, găzduit de copil la dusuri. Dar acum, de tradiţie s-a schimbat chiar de membrii familiei şi rudelor apropiate gazdă de eveniment. La ceremonie este, de obicei, a avut loc în ţara de origine sau de animatoare într-un restaurant sau o sala de banchet. Baby duş este un minunat prilej de a saluta o nouă viaţă în lume şi un nou membru în familie. Ceremonia de copil de dus este, de obicei, a avut loc înainte de a se naste copilul, care în mod normal, este de două până la trei luni înainte de data de livrare. Este o familie-te în cazul în care, împreună cu toate rudele şi prietenii vin împreună pentru a împărtăşi momente. Baby duş este o ocazie foarte fericit în familie, când tatăl şi pe mama ta pe aşteptaţi pentru a ajunge membru nou. Deci, aici sunt lista de idei de cadouri, puteţi opta pentru această ocazie pentru a face mai fericit.
La copil de dus cadouri sunt date de a fi mama si copilul. Ca baie de frumuseţe şi de produse pentru mama.
Nightgown poate fi un cadou minunat de a purta în timpul sarcinii de zile.
Cărţi şi de îngrijire a copiilor pe timpul sarcinii poate fi dotat. Ea poate fi foarte util dar, ca mama va cunosc detalii de la fiecare de îngrijire a copiilor.
Bună muzică de pe CD poate fi o opţiune bună pentru cadouri. Preponderent instrumentale sunt de preferat. Video-uri şi DVD-ul poate fi, de asemenea, dotat.
De păr şi piele produse pentru mama poate fi administrat ca element de cadouri. Home spa, kit pentru masaj la picioare şi este ceva ce poate merge pentru.
Pentru copil, puteţi opta pentru personalizate pături, haine de lână, etc
Haine pentru copil, dori cadă jucării jucării, jucării umplute poate, de asemenea, să li se acorde. Baby paturi poate fi un cadou minunat de a prezenta element. Chiar si copilul cada poate fi, de asemenea, dotat.
Baby seturi de aşternut de pat sunt, de asemenea, o foarte bună opţiune pentru a alege. Seturi de aşternut de pat pentru Cribs, bassinets, cradles copil şi paturi vin în toate mărimile şi culorile de la luminos la pasteluri.
Deci acestea sunt unele dintre copil de dus idei de cadouri, puteţi încerca şi de a decide în timp ce în prezent.

0 comments: