Cosuri

Posted by Jacques Chile at 1:08 AM

Thursday, February 12, 2009

Hand-artizanale din lemn cosuri cu rustic face apel pentru unele cadouri deosebite. Handcrafted de cosuri reprezinta cultura indigenă de oameni care le face. Preparate din varietate de tare naturale de cosuri sunt ideale pentru un decor de domiciliu sau de birou. Poate, de asemenea, de un design cosuri de pestriţ forme şi stiluri de a alege din gamă largă de materiale de meşteşug. Varietate de cosuri este afişat în magazin online de cadouri giftstore. Adauga un personal pentru a vă atinge oferă cadouri unice handcrafted cosuri de la giftstore. De receptoare vor aprecia cu siguranta dvs. cosuri cadou.
Cosuri din lemn în varietate de forme şi desene sau modele pot fi folosite pentru a ţine asortate flori, dulciuri si fructe. Aceste cosuri sunt parte-ţesute cu o fibra de lemn, pentru a le face puternice şi durabile. Preparate din lemn de pin şi arţar de cosuri sunt, în general, şi a tăiat mâna parte proiectat.

Beautiful pliante cosuri preparate din paie face minunat pentru acasă dιcor. Barks şi păpuriş de plante şi de iută sunt, de asemenea, folosit pentru a face minunat handcrafted cosuri. Cosuri si pungi realizate din diferite textile pot fi decorate cu margele, simmers, piatră, sticlă de lucrări pentru a adăuga o superba incandescenţă.

Cele mai multe nivele handcrafted cosuri pot fi atârnate pe pereţi sau introduse pe etaje. Ei fac de mare acasă decors. Cosuri de octogonală forme sunt folosite pentru introducerea lumanari si lumânare borcan în ele. Runda cosuri cu mânere mici poate fi folosit pentru orice scop, cum ar fi introducerea de flori, fructe şi cadouri. În formă de semilună parte artizanale cosuri, cu sau fără mâner pot fi oferite ca inaugurare a unei case cadouri sau pot fi folosite pentru decorarea personal acasă, precum şi depozitarea varietate de tare. Rafinat în formă ovală plăcintă cosuri face, de asemenea, de mare cadou. Hand artizanale cosuri de pâine de formă pătrată, cu o hinged capac sunt utilizate pentru ambalare pestriţ pâine şi cookie elemente.

0 comments: