Căluş cadou de nunta

Posted by Jacques Chile at 1:04 AM

Tuesday, February 3, 2009

Este timpul pentru că speciale şi de bun augur zile în dragi o viata, atunci când el / ea ar fi unit pentru viaţă lungă, cu un alt suflet. Aceasta va fi o reuniune a nu numai a doua suflete, dar de asemenea, două inimi. Deci, intrebam ce fel de un cadou-ar potrivi de pe acest prieten foarte bun augur zi?


Pentru cei suficient de nefericit, există anumite alte birou truvai cadouri care pot fi aduse in dar de persoane în scopul de a le speria off lor derutat! Câteva printre multe opţiuni disponibile pentru truvai cadouri de nunta ar fi un kit de căsătorie de supravieţuire, care ar include elemente, cum ar fi un masaj loţiune, un spaniol zbura, un dispozitiv de scris care ar ajuta sa turbat în timpul momente când va fi, la o pierdere de cuvinte , o funie destul de simbolic de legături care leagă, o problemă dificilă în care se încadrează la cutie şi este mai sigur decât mănuşi de box, un fluier, saruta buzele, care sunt mereu gata să merg şi întotdeauna puckered, şi un bandaj special conceput având în minte un rupt inima.
Alte cadouri de nunta truvai opţiuni ar include unele amuzant şi unic de mireasă duş jocuri, personalizate tipărite şi completaţi invitaţie, fun, unică şi personalizată de mireasă duş favoruri, prosop prăjituri, titularii de sticlă de vin, cupe de hârtie, şerveţele, farfurii, baloane, capace de baseball, elegant prosop prăjituri, soţul lui gospodărie helper şorţ plin cu "bun", se referă la sticla de vin pentru mire şi mireasă, "indecent" prosop tort cadou idee, de mireasă duş centerpiece constând din bule de dragoste baloane de baie, din material plastic tabel acoperă, confetti mire şi mireasă.

0 comments: