Piele de Cadouri

Posted by Jacques Chile at 1:14 AM

Wednesday, February 25, 2009

Utilizarea de piele datează de la începutul anului de ori fiinţe umane, atunci când a intrat în existenţa. Piei şi piei de animale au fost folosite pentru pregătirea curele din piele, care au fost folosite pentru acoperirea goale portiuni ale corpului. Treptat aplicarea pe piele a devenit versatil care rezultă în pestriţ piele elemente ca încălţăminte din piele, şa, armura şi saci. Utilizarea de piele în pregătirea pestriţ din piele de produse este în continuare foarte mult la moda.

Varietate de piele cadouri pot include pantofi, jachete, portofele, genti cheie, lampshades, pouches, genti, curele, portofele, umplute jucării şi multe altele. Pasul în giftstore pentru a parcurge o colecţie incredibilă de piele cadouri cu teme din ţări din întreaga lume. Pe lângă funcţia de cadouri, etnice şi regionale, articole din piele se va întâmpla să înţeleagă istoria, cultura şi artistry de artizani din piele de ţări din întreaga lume.
Piele de meşteşuguri din India a avut un viitor stralucit de la început. De Kolapuri chappals au fost tradiţionale etnice şi încălţăminte din mediul rural India. Rajasthan este cunoscut pentru piele moale încălţăminte frumos decorate cu margele, matase si broderii. De piele lampshades de la Rajasthan sunt unice obiecte decorative. Embellished de piele saddles din Bikaner şi Jaisalmer face pentru tradiţionale de decorare pentru cai şi alte animale domestice.
Diferite provincii din Madhya Pradesh sunt renumite pentru piele, cu broderii de aur şi de mătase. Punjab este bine cunoscută pentru piele appliquιs. Meşteşugurile tradiţionale din piele în partea de sud cifre articole din piele pictata cu cifre de la epic şi mitologie. Genti de piele de la Shantiniketan in Bengalul de Vest sunt renumite pentru sculpturile unic.

Elegant din piele scurta cazuri, portofolii şi attachι cazul în culorile negru, maro, cireş şi smântâna pot fi alese pentru corporative gifting. De briefcases cu şi fără mânere poate fi frumos broderii proiectat pe fruntea lor. De piele briefcases şi sunt ideale pentru transportul de acte, documente oficiale, pixuri, creioane, specks, telefoane mobile şi accesorii corporative. Jurnale de piele, curele din piele de birou reviste, carduri şi portofele cu logo-ul companiei relief in fata sunt ideale pentru corporative gifting.

0 comments: