Reuniune de familie idei de cadouri

Posted by Jacques Chile at 2:42 AM

Sunday, February 8, 2009

Reuniuni de familie sunt un timp special de a re-afirma în cadrul relaţiilor de familie şi de generaţii. E timpul să sărbătorim togetherness de dragoste şi în cadrul familiei. Un timp pentru a repovesti povesti de ani de către plecat, pentru a începe o nouă povestiri, un timp pentru a trece înţelepciune şi antecedente familiale de pe la generaţiile viitoare. Cel mai bun mod de a împărtăşi sentimentele, pentru fiecare alte cadouri este prin intermediul aşa luând în considerare atunci când cadouri pentru o reuniune de familie, există multe moduri diferite de la aveţi posibilitatea de a alege, o amintire pentru a da la fiecare membru de familie pentru a înregistra, cu ocazia adică tricou lui, cheie de lanţ , Suveniruri, etc Când întreaga familie este împreună la petrecere, o mare activitate este semnarea de ceramica carte de oaspeti farfurie. Cineva poate scrie pe tava o poezie sau citat - chiar şi o glumă! Asiguraţi-un joc din câte semnături potrivi va pe de o farfurie etc poate fi o activitate sau poate doriţi să prezinte, în cel mai în vârstă membru cu o placă, pentru a marca evenimentul. Puteţi, de asemenea, face un album de fotografii incepand de la cel mai vechi membru de familie la cel mai tanar membru. Reunion cadouri sunt nimic, ci un semn de dragoste si afectiune în termen de membrii familiei.

Iată câteva idei de cadouri pentru funcţia de reuniune de familie. Există diferite modalităţi în care puteţi sărbători dvs. de reuniune de familie. Cel mai bun mod de a sărbători reuniune de familie este prin organizarea de o petrecere unde vă invită toţi membrii de familie şi a lua o fotografie de grup de întreaga familie. Pune-o fotografie într-un cadru de frumoasă şi de a distribui printre membru de familie ca o amintire. Puteţi folosi, de asemenea, ideea de a gifting un tricou, caciula sau un suvenir pentru fiecare membru de familie. Puteţi face special conceput tricou cu fotografie de familie inscripţionat pe de-o fotografie de scanare şi imprimare pe tricou sau se poate imprima fotografia din cele mai vechi membru de familie pe un capac sau o cheie de lanţ. Gifting o fotografie cadru cu o fotografie de familie pentru a-l pe fiecare membru de familie. Puteţi, de asemenea, prezenta o placă lemn de nuc cu numele de familie, gravate pe ea.

Printre alte idei prezent puteţi opta pentru stilou sunt stand-vă cu numele de familie, gravate pe ea. Un pix poate fi, de asemenea, o opţiune bună pentru adulţi. Pentru copii poti sa te duci pentru o cutie de bomboane, cookie-uri si cadies sau umplute jucării. Pentru adulţi, puteţi pungi de cadouri personalizate, poseta si portofelul. Chiar şi un inel din aur personalizate pentru toată lumea cu numele de familie, gravate pe ea sau un lănţişor din aur cu un medalion cu numele de familie, gravate pe ea. Chiar şi o halbă de cafea personalizate este, de asemenea, o bună idee de cadouri. Puteţi, de cadouri, cu faptul că numele de cel mai vechi membru de familie, gravate pe ea. Nu este necesar ca fotografia trebuie sa fie familia ta fotografie poate fi o fotografie a dvs. şi de fratele sau sora, atunci când au fost copii, mama ta cand ea a fost tineri, în casa bunicii dvs. de locuit in, de fotografie a dvs. de e-mamă de căsătorie , Etc posibilităţile sunt nelimitate. Idee de cadou pentru o reuniune de familie ar trebui să fie sentimentale, de frumos, personale, emoţionale şi practice în acelaşi timp. Puteţi, de asemenea, du-te pentru o călătorie de plăcere la un loc în apropiere cu membrii familiei dumneavoastră. Există diferite modalităţi în care puteţi petrece reuniune de familie.

0 comments: