Decorative pictate

Posted by Jacques Chile at 1:10 AM

Tuesday, February 17, 2009

Thinking dumneavoastră sincer de a oferi caldura, sub formă de culori si vopsele? Decorativ, pictura ca cadouri poate fi o idee unica si genial. Exotic array decorative de pictura de la abstract picturi, tablouri de sticla, peisaj de tablouri, picturi in miniatura, artă populară de tablouri, picturile murale etnice Madhubani tablouri, picturi Warli, Patachitras, Tribal Tablouri, Picturi Thangka şi mai multe loturi. De eleganta, de estetica şi artistry în fiecare tip de pictura este, cu siguranţă, spellbinding. Găsiţi o mare selectie de pictura decorativa de la dumneavoastră de încredere giftstore magazin online de cadouri. Tablouri decorative pot fi utilizate ca elemente decorative de origine minunat spera memorii pentru a lungul vieţii.
De tablouri ilustrând miniatura frumos sceneries şi instanţa de scene sunt populare forma de pictura decorativa. Uitaţi-vă vibrante miniatura picturi imaginind Domnul Krishna şi Radha în diverse momente romantice. Frumoasa Bani Thani miniaturale de pictură cu imaginea exotice Bani Thani, soţia lui Sawant Raja Singh a Kishangarh în Rajasthan poate fi un cadou unic de pictura decorativa.

Frumoasa Madhubani tablouri de Bihar au fost folosite pentru a înfrumuseţa noroi construit usi si pereti de oameni din mediul rural în timpuriu. Azi aceste venerat de artă populară ornamenta internaţionale galerii de arta si confortabil interioare. Picturile picta icoane mitologice şi din lume forma punctul de vedere al femeilor.

Picturi Warli scoate în vamă, credinţele şi stilul de viaţă al oamenilor de trib de Maharastra în mod cel mai intrigant. Pata este chitra traditionale de pictura din Orissa, unde deities de hindus zeii şi goddesses, folclor teme sunt sculptate pe foi mari de articole de îmbrăcăminte. Picturi pe sticla au câştigat popularitatea lor pur pentru stralucirea si finetea restante. Vopsele acrilice aplicate în lemn meşteşugurile face, de asemenea, pentru minunata pictura decorativa.

0 comments: