Papusi

Posted by Jacques Chile at 1:10 AM

Wednesday, February 18, 2009

Handcrafted Dolls poate fi un cadou unic idee pentru orice ocazie. Preparate din lemn, porţelan, ceramică, material plastic, argila, blana, bumbac, hârtie şi alte fel de tare papusa teme sunt diverse si multe. Handcrafted de păpuşi pot include popular cifre, figuri religioase, ocazie speciala, cifre, copil păpuşi şi rafinat papusile Barbie pentru zilele de naştere şi de dragoste cadouri. Pasul la giftstore de minunat păpuşă casa treasuring varietate de manual păpuşă meşteşuguri. Artizanale de calitate cu materiale sportive, atât tradiţionale şi moderne stiluri de păpuşi face parte artizanale unic pentru familie sau cadouri corporate.
Cele mai populare forme de handcrafted păpuşi vine într-o mare varietate de structuri de lemn. Sculptate din pădure de păpuşi sunt fin durere luminoase cu vopsele acrilice ca şi perie vopsele. Beautiful păpuşi în formă de animale, bărbaţi, femei şi religioase deities sunt, de asemenea, sculptate din lut şi teracotă. Varietate de păpuşi ca tribale africane Zulus face mare pentru acasă decors.

Potpuriu fragranced păpuşi face unic de cadouri pentru ocazii ca femeile din ziua de nastere, Ziua Sf. Valentin sau aniversare. Potpuriu păpuşi poate fi, de asemenea, oferite în ocazii festive ca de Crăciun sau de Anul Nou. Dolls sunt disponibile în printuri florale pentru ţara decoratiuni speciale şi cadouri de teme pentru vacanţă. Ziua de naştere a păpuşi sunt îmbrăcaţi în nuanţe ca unic birthstone pentru februarie, cu nuanţă de culoare ametist, pentru luna martie cu acvamarin nuanţe şi aşa.

Handcrafted hârtie păpuşi face fabulos pentru copil cadouri. Lucrarea păpuşă meserii pot fi uşor făcute în casă. Drăguţ de hârtie de păpuşi în formă de băiat, fată, ursuleţ de pluş şi zăpadă se poate face folosind template-uri, lucrari de constructii, carte de stocuri, creioane colorate, hârtie şi lipici o pereche de foarfeci. Colorat margele, paiete si panglici colorate sunt utilizate pentru a înfrumuseţa de păpuşi.

0 comments: