Wild flori de cadouri

Posted by Jacques Chile at 3:32 AM

Monday, February 23, 2009

Flower - acest minunat dar al naturii sălbatice, astfel cum se poate ca-l vrea! Nu, categoric nu, în sensul literal al termenului, dar în sens ştiinţific al termenului. Ştiinţific vorbind, flori de câmp şi forma o parte integrantă a regnului vegetal. Flori de câmp în diferite soiuri de vin şi de fiecare dintre ele are o unsurpassable farmecul lor proprii, care nu poate fi negat. Cu toate acestea, scenariul cu flori de câmp în mediu nu este destul de placuta si imaginea este destul de trista. Există în continuare o mare posibilitate de a variat de flori uscate de la moarte în lume, pe durata a secolului următor în cazul în care nivelul de dioxid de carbon din atmosfera se dubleaza păstrarea, în conformitate cu previziunile.

Deci, nu crezi că este timpul ca noi se ridica împotriva emisiilor de dioxid de carbon şi, în schimb face eforturi serioase pentru a păstra acest fermecatoare aspect de natură şi de prevenire a deveni o cale de disparitie specii? Într-un studiu întreprins de către Societatea de Botanică Insulelor Britanice, sa constatat că numerele şi gama de Britanie a flori de câmp au fost afectate de curtoazie de încălzire globală. Un exemplu pot fi amplasate în ceea ce priveşte efectele încălzirii globale asupra flori de câmp şi în Marea Britanie - frunze vin pe la stejarii 10 zece zile mai devreme decât au folosit pentru a fi spus in jur de 30 de ani.

Mai mult decât atât câteva flori de primăvară sunt în floare şi în Marea Britanie încă din luna decembrie. Pentru a putea sigur cadou celor dragi un buchet de flori de câmp, care ar avea un atac complet diferite de propriile sale pe care a iubit-o ar fi mai mult decât fericiţi să deţină o astfel de comoara.

Deci, este timpul ca să-şi păstreze acest minunat dar al naturii, pentru a evita o lume sans flori în viitorul apropiat şi pentru ce modalitate mai bună de a face prezenţa acestei specii exotice simţit în viaţa voastră decât să prezinte un iubit o cu un buchet de sălbatic flori?

0 comments: