Înflorire Plante

Posted by Jacques Chile at 3:28 AM

Saturday, February 14, 2009

Numele ştiinţific pentru plante înflorire este "Angiosperms". Înflorire a plantelor este format din aproximativ 90 la sută a regnului vegetal. Numărul total de specii, care intră sub incidenţa prezentei regnului vegetal de înflorire a plantelor categoria depăşeşte 230000 tropicale şi multe specii nu au fost încă numit. La fiecare habitat pe pământ, eşti obligat să găsească înflorire a plantelor. De la deserturi la campii si pajisti de munte bogat în zăpadă zone de pe pamant, prezenţa acestei specii de plante este tot pervading. Unele specii de plante submersed rămâne în apă. Aceste tipuri de plante sunt, uneori, la care se face referire un "seagrasses".

Ele sunt puţini la număr. Acest tip de instalaţie include aproximativ 50 de specii din 12 genuri. În general vorbind, toate înflorire a plantelor produce unele tipuri de organe florale, care este funcţional. În unele familii florale, cum ar fi Lemnaceae, florile sunt microscopice şi rareori sunt văzute de un observator neglijent. De floarea-soarelui, de familie (Asteraceae), cu aproximativ 24000 de specii, de orhidee familie (Orchidaceae) cu circa 20000 de specii, precum şi de legume sau de mazăre de familie (Fabaceae), cu circa 18000 de specii este mai mare de trei familii de înflorire a plantelor printre înflorire a plantelor. Statul California include în jur de 5000 de specii native şi naturalizarea de înflorire a plantelor de familie.

. Din aceste specii existente în 5000, 41 la sută dintre ei fac parte din următoarele şase familii de plante: floarea-soarelui, de familie (Asteraceae), iarbă de familie (Poaceae), leguminoase de familie (Fabaceae), gura-leului de familie (Scrophulariaceae), mustar de familie (Brassicaceae), şi rogoz familie (Cyperaceae). De floarea-soarelui, de familie (Asteraceae), cu 24000 de specii de orhidee şi de familie (Orchidaceae), cu 20000 de specii, sunt cele două mari familii de plante.

Unele din cele mai mari în rândul non woody plante în regnului vegetal printre înflorire a plantelor "categorie ar include sedges, lupines, asters, ceapă, hăţ orhidee, orhidee copac, frunze de bulb orhidee, dans doamnă orhidee, indigo, măcriş, geraniu, nightshade , penstemon, şi locoweeds.

0 comments: