Handcrafted Ţara şi Rustic Cadouri

Posted by Jacques Chile at 1:10 AM

Monday, February 16, 2009

Handcrafted Ţara şi Rustic Cadouri etnice sunt cadouri rod bogat culturale şi tradiţionale de valoare. De cadouri cu rustic rural şi aroma scoate de încâlcit artistry amestecate cu dragoste de la cei din mediul rural din întreaga lume. Cadourile mai vorbesc despre istoria artistului şi informaţii despre procesul de luare de cadou. Fiecare cadou este magnific, rare şi unice piesa de arta comoara perfect pentru a spera ca keepsakes şi le-a lungul vieţii pentru amintiri. Răsfoire unele restante ţară şi cadouri de la giftstore rustic. Cadourile vor fi cu siguranţă alegere minunată pentru cei care vă interesează. Iată câteva unic rustic ţară şi idei de cadouri:
Handcrafted Lumanari poate fi cel mai sofisticat şi elegant mod de a vă exprima dragostea, recunoştinţa şi aprecierea. Handcrafted lumanari veni într-o varietate de diverse culori si forme. Acestea pot fi decorativ, fragranced, flotant şi gel pe bază perfectă pentru crearea unui ambient romantic si linistit. Gel de lumanari sunt handcrafted frumos în borcane de sticlă sau în cazul în care bilele colorate sunt turnat în geluri şi wicks sunt plasate. Aceste gel lumanari sport vibrante nuanţă de culoare roşu-aprins ca, impecabil, de culoare roz şi verde. Extrem de fin de gel lumanari va adăuga o incandescenţă şi căldură în casa ta interioare.

Cosuri din lemn în varietate de forme şi desene sau modele pot fi folosite pentru a ţine asortate flori, dulciuri si fructe. Aceste cosuri sunt parte-ţesute cu o fibra de lemn, pentru a le face puternice şi durabile. Preparate din lemn de pin şi arţar de cosuri sunt, în general, şi a tăiat mâna parte proiectat. Beautiful pliante cosuri preparate din paie face minunat pentru acasă dιcor. Barks şi păpuriş de plante şi de iută sunt, de asemenea, folosit pentru a face minunat handcrafted cosuri. Cosuri si pungi realizate din diferite textile pot fi decorate cu margele, simmers, pietre si sticla de lucrări pentru a adăuga o superba incandescenţă.

Decorativ, pictura ca cadouri poate fi o idee unica si genial. Exotic array decorative de pictura de la abstract picturi, tablouri de sticla, peisaj de tablouri, picturi in miniatura, artă populară de tablouri, picturile murale etnice Madhubani tablouri, picturi Warli, Patachitras, Tribal Tablouri, Picturi Thangka şi mai multe loturi. De eleganta, de estetica şi artistry în fiecare tip de pictura este, cu siguranţă, spellbinding. Găsiţi o mare selectie de pictura decorativa de la giftstore.

0 comments: