Căluş cadou Cos

Posted by Jacques Chile at 1:06 AM

Sunday, February 8, 2009

Există diferite cosuri cadou, care sunt disponibile aceste zile. Puteţi cadou nici una din aceste disponibile truvai cadouri pentru dumneavoastră şi de lângă cei dragi, pentru a comemora o zi în dragi o viata. Un cos plin de truvai cadouri ar fi o surpriza placuta pentru cei dragi şi de ajuns pentru a face să strălucească lor de zi şi să facă cu adevărat o zi specială un memorabil. Iată câteva dintre numeroasele idei referitoare la căluş cadou coş.
Un cadou truvai coş ar putea consta dintr-o flaconului într-o carte. Aceasta este o foarte bună modalitate de a vă ascunde de fapt "drinky bautura" din spatele acoperă greu de carte. Ca rezultat, puteţi lăsa oamenii cred că eşti de fapt, un băiat foarte bun! Acest truvai cadou element constă dintr-un oţel inoxidabil şold Balonul împreună cu o cruce purtând hardback carte, din interior, din care este făcut într-un mod, astfel încât să puteţi ascunde în spatele tău bea capacul de la carte!

O altă opţiune referitoare la căluş cadou ar include un coş de hilar truvai cadou care ar adăuga o cu totul "nou" dimensiune cu scopul de a merge la toaletă! Acest truvai cadou se numeşte vorbesc Tp şi vă permite să vă înregistraţi sau chiar re a înregistra un mesaj vocal sau sunet de până la 6 secunde şi s-ar porni automat joc o dată o persoană unrolls de hârtie igienică.

Are o foarte comod pe jos trece şi se instalează în câteva secunde în toate standard de hârtie igienică titularilor. Un alt element funky pentru truvai coş cadou ar fi o nebunie sfat de biliard minge care ar rola peste tot o dată, este lovit. Astfel, puteţi scăpa acest nebun mingea în cursul jocului şi apoi de ceas de distracţie!

0 comments: