Gadgets

Posted by Jacques Chile at 3:21 AM

Saturday, January 31, 2009

Corporate gadgets face mare de obiecte promotionale. Pentru a transmite cele mai bune urări sau ca corporative recompense soiul de gadget-uri corporate face perfect pentru cadouri de afaceri. Corporate gadget-uri ar putea conţine tare ca tabel accesorii, bunuri electronice, jocuri şi articole sportive, dispozitive potabilă, computer gadget-uri, iPod accesorii, cadouri şi mai mult de golf. Răsfoire belşug de gadget-uri de la allwondersgifts business şi alegeţi dumneavoastră preferat element pentru corporative recompense şi obiecte promotionale.

Produsele pot fi personalizate cu numele firmei, logo-ul sau mesajele, pentru a marca orice ocazie festiva sau firmei proprii sărbătoare ca ziua de nastere sau aniversare. Du-te prin intermediul unor unic obiect gadget gifting idei înainte de a face selecţia.

Computer accesorii cum ar fi mouse pads, CD titularilor, camere web şi o tastatură perii sunt ideale pentru o campanie de promovare. Portabil de transmiţătoare FM sunt unice gadget-uri pentru a asculta muzică de la unităţile audio portabile ca MP3, CDP, şi MDP. De transmiţător conversia audio de la jucatorii de la sunet stereo de înaltă calitate. IPOD cabluri sunt unice dispozitive pentru vizualizarea de muzică, foto şi video printr-video şi de televiziune. Colorat IPOD acoperă şi piele cazuri făcute forma de siliciu poate fi, de asemenea, oferite ca daruri. Digital vorbitori de impresionant proiectează şi stiluri face popular pentru cadouri corporate. Difuzoarele pot funcţiona cu laptop-uri, MP3 playere, clipuri video şi multe alte dispozitive audio.

Varietate de gadget-uri auto pot fi oferite ca corporate cadouri. Neted de monitoare LCD de maşină utilizat la automobile sunt ideale pentru conectarea cu laptop-uri, vizionare filme şi redarea clipurilor video în timp ce pe o călătorie cu maşina. Gear knobs echipate cu mai multe lumini LED-ul va face noaptea de conducere în condiţii de siguranţă şi de romantic.

Potabile şi de dispozitive de gadget-uri pot fi oferite ca corporate cadouri. Barul majordom revolving echipat cu un stand de arme şi ajută la pregătirea toate tipurile de bauturi de la sucurile de fructe la petrecere băuturi. Designer în spirală, montate pe un lanţ de cheie, ca un cadou de montare de afaceri, precum şi un element de utilitate pentru a deschide un dop de sticlă de vin sau o sampanie. Drăgălaş executiv seturi de golf cu mingi de golf şi putters sunt la îndemână şi minunat cadou de afaceri elemente. De lux din piele de golf saci cu pix pixuri face executiv birou unic pentru cadouri

0 comments: