Lumânări

Posted by Jacques Chile at 1:09 AM

Saturday, February 14, 2009

Handcrafted Lumanari poate fi cel mai sofisticat şi elegant mod de a vă exprima dragostea, recunoştinţa şi aprecierea. Handcrafted lumanari veni într-o varietate de diverse culori si forme. Acestea pot fi decorativ, fragranced, flotant şi gel pe bază perfectă pentru crearea unui ambient romantic şi liniştit în cazul în care acestea sunt plasate. Răsfoire varietate de handcrafted lumanari de la giftstore şi alegeţi dumneavoastră preferat lumânare cadou surpriza celor dragi sau corporate prieteni.
Vibrant gel lumanari face perfect pentru cadouri pentru toate ocazii. Gel de lumanari sunt handcrafted frumos în borcane de sticlă sau în cazul în care bilele colorate sunt turnat în geluri şi wicks sunt plasate. Aceste gel lumanari sport culori vibrante ca Scarlet, impecabil, de culoare roz şi verde. Extrem de fin de gel lumanari va adăuga o incandescenţă şi căldură în casa ta interioare.

Decorativ, lumanari sunt artizanale cu mare artistry şi rafinament. Ei scăpăra în luminoase hues orbitor de cameră decors. Ei de asemenea, sa faca pentru decor elegant acasă, atunci când unlit. Decorative pot fi extrem de lumanari parfumate. De arome exotice pot fi preparate din uleiuri naturale, precum şi sintetice. Cerat de lumanari pot fi, de asemenea, molded unic în forme şi desene sau modele. De lumanari cu afumătoare din uleiuri naturale sunt preparate din soia tare ca ceara, ceara de palmier şi ceară de albine. Aroma lumanari ajutor în energie pozitivă a fluxului eliberarea fragranced vapori.

Durabile şi veşnică far lumanari face unic pentru familie sau cadouri corporate. Puteţi, de asemenea, se pregăti pentru un cadou coş se clatina in varietate de lumanari, împreună cu alte cadouri. De lumanari oferite în coş cadou ar trebui să fie în concordanţă cu gust şi de alegere a destinatarului. Puteţi, de asemenea, cred că de a oferi lumânare frumos cadou seturi pentru cineva special. De lumânare poate conţine seturi cadou frumos de sticla tumblers şi borcane cu colorat si lumanari parfumate în ele. Lumanarea set cadou poate fi oferit împreună cu un ursuleţ de pluş de drăguţ şi o felicitare personalizată.

0 comments: