Floral Arte

Posted by Jacques Chile at 1:12 AM

Saturday, February 21, 2009

Florile sunt cele mai frumoase cadouri originale şi care au graced toate ocazii deoarece timp imemorial. Floral artă, desene şi modele au fost folosite de către antice şi medievale, oameni buni în momente de căsătorii şi festivaluri religioase. De politicos, pur şi eteric flori de varietate de culori, arome, desene şi modele ating inima de persoane de vârsta. Vă transmite cele mai bune urări, dragoste si recunostinta pentru cei dragi cu cadouri şi flori unice florale de arte de la dinamic cadou hub giftstore. Frumoase buchete de flori, aniversare flori, flori de ziua de nastere, cosuri de flori, vase de flori, desene şi modele florale va face pentru heartwarming cadouri pentru familie sau de la birou.

Urează-vă iubiţi A Happy Valentine's Day, cu un buchet de trandafiri roşii, care vor pur şi simplu o ia respira departe. Proaspat buchet de trandafiri galben ambalate în plin de graţie cosuri vă va oferi dragoste si sentimente intense şi va veni mai aproape de mile între amândoi. Cu un nou buchet de trandafiri parte legat disponibile în culoarea piersicii, roz, alb şi căpşuni va fi cu siguranţă, posibilitatea de a câştiga iubit inima.
Flori face, de asemenea, pentru ziua de nastere cadouri adorabil. Cadou de ziua de nastere baiat sau fata de ziua de nastere cu un buchet de flori, care sunt legate de sale sau de ziua ei lună. Carnaţie pot fi oferite pentru zilele de naştere, în ianuarie, Iris pentru zilele de naştere, în februarie, pentru luna martie Narcise, margarete pentru luna aprilie, pentru mai crini, trandafiri pentru luna iunie, pentru Larkspur iulie, Gladiolus pentru luna august, Aster pentru luna septembrie, gălbenele pentru luna octombrie, Chrysanthemum pentru noi şi Pionsettia pentru luna decembrie.
In afara de trandafiri dulce varfuri, garoafe si flori de sezon pot fi folosite drept cadouri de nunta. Buchete de flori poate fi aranjate in cosuri decorative embellished cu margele, panglici şi paiete. Rangoli sau tradiţionale florale de arte de la nord India sunt folosite la modă pentru decorare de origine intrari cu modele florale colorat în timpul festive ori.

0 comments: