Bijuterii

Posted by Jacques Chile at 1:13 AM

Tuesday, February 24, 2009

Bijuteriile sunt feeric comori care s-au fascinat de femei pe parcursul secolelor. Ele sunt reale accesorii glam ca o doamna. Face cunoştinţă cu o gamă completă de etnice şi regionale bijuteriile de la giftstore. Etnice şi regionale, bijuteriile scoate indigene de cultură şi tradiţie de localnicii din întreaga lume. Puteţi face alegeri de la pestriţ de diamant, de aur şi argint bijuterii seturi, etnice bangles, pendants, cercei, bratari, coliere si multe alte bijuterii elegant seturi. Impresioneze dvs. ladylove gifting minunat etnice din bijuteriile acestei comori online hub. Unele bijuterii etnice populare articole sunt discutate mai jos:

"Tikli" este o frunte ornament purtat de catre mireasa. Este ataşat la centrale răscruce de păr de un şir de perle sau un lanţ de aur, argint sau de-a lungul centrale despărţire. "Kaan" sau "kaan bagan" este un tradiţionale ornament pentru ureche. Acesta acoperă întreaga ureche încurcat cu aur şi argint, cu pietre încorporat şi filigran florale.
"Mantasa" este un etnice şi graţios Bengali ornament pentru mâini. "Mantasas" sunt de fapt ale wristlets cu perle şi pietre preţioase de aur într-o setare. De origine a proiectului a fost Mughal şi unele soiuri de "mantasa" sunt din aur şi argint pur, fără nici bijuterii. "Ratanchur" este stabilit la partea din spate a parte, şi fix la o cureluşă. Incepe cu cinci inele pentru degete şi degetul mare în fiecare parte, şi cinci lanţuri rula la fiecare inel pentru a elabora o combinaţie de o semilună decorative luna si soarele sau lotus la partea din spate a parte.
Etnice gâtul ornamente poate varia de la gorgeous "biche hars", cu desene şi modele de Scorpions la "sitahar" sale extreme, cu o lungime a ajunge la burtă. "Chik" este un ucigaş de aur, uneori, mai mult de un centimetru lăţime, cu randuri de diamante si alte pietre pretioase stabilit pe ea. Preţios anklets şi-n picioare filigreed inele purtat de catre femeile din familii regale sunt în continuare foarte mult la ordinea zilei. Nas inele numit "noths" decorat cu o petală lanţ de la ureche este de o populare tradiţionale de mireasă podoaba.

0 comments: