Laptop-uri Cadouri

Posted by Jacques Chile at 3:14 AM

Saturday, January 17, 2009

Există diferite tipuri de calculator care sunt disponibile pe piaţă astăzi. În afară de regulate calculator desktop, care este, de asemenea, cunoscute sub numele de calculator personal, există calculatoare laptop, care sunt mai bine cunoscute sub numele de notebook computere. De sub diferite tipuri de computere portabile vor include:

Ultraportables: Acest tip de laptop are un ecran, care este, în general, mai puţin de 12 de centimetri în diagonală şi cântăreşte mai puţin de 1.7 kg. Tastatura a unui astfel de laptop-ul este, în general, nu de tip. Acest fel de laptop-ul se adresează calatorilor de afaceri care au nevoie de mici, lumina laptopuri. Acest tip de un laptop este, în general, foarte costisitoare şi de a extinde durata de viaţă a bateriei şi a casei de economisire a energiei de procesoare


Subţire şi lumini: Aceste laptopuri în general, între cântăreşte 1.8 kg şi 2,8 kg. De dimensiune a ecranului de acest tip de laptop este între 12 şi 14 de centimetri în diagonală. Exemple de acest tip de laptop va include Sony VAIO, Apple Mac Book, şi Dell XPS M1210.

Spaţiul de lucru de înlocuire calculatoare: Acestea sunt puternic laptop-uri, care sunt, în general, menit să fie folosit într-o locaţie fixă şi nu face prea des, din cauza lor de greutate şi dimensiuni. Aceste laptopuri au relativ limitată durata de viaţă a bateriei care rareori depăşeşte trei oră, pentru că hardware-ul de pe acest computer nu este optimizat pentru o utilizare eficientă a puterii. Primul disponibile pe calculator portabil a fost Osborne 1 laptop care a venit în fruntea în anul 1981. Popularitatea şi de utilizare a laptop-uri a crescut cu timpul, atunci când, datorită tehnologiei îmbunătăţite pe parcursul anilor 1990. Preturile din aceste laptop-uri de asemenea, a scăzut în mod corespunzător. O serie de progrese tehnologice specifice pentru laptop-uri au fost puse în aplicare, în timp, cum ar fi îmbunătăţit baterie tehnologie, de economisire a energiei, procesoare, cristale lichide de afişare mai bună, o mai bună tehnologie de hard disk, o mai bună conectivitate. Anumite componente sunt specifice pentru un laptop si care nu sunt prezente într-un computer desktop. Aceste componente includ litiu ion, staţiile de andocare, AC Convertor de externe, şi indică stick sau touch pad.

0 comments: