Ambarcaţiunilor truvai cadou

Posted by Jacques Chile at 1:06 AM

Monday, February 9, 2009

În ideea de a oferi un cadou pentru a înfricoşat în apropierea dumneavoastră şi cei dragi este în sine o enthralling idee. Pe deasupra, dacă da astfel un cadou pe care le-aţi făcut pe cont propriu, apoi o oferă ca dimensiune suplimentară în special cadou pe care le-au luat de mult de luare în îngrijire.
Maxi tampon papuci ar fi o ambarcaţiune căluş cadou care este, de fapt, o pereche de papuci care au fost făcute cu ajutorul maxim 4 tampoane, bandă sau lipici, unele elemente care ar putea fi folosit ca decor de papuci! Ambarcaţiunilor de căluş cadou sau cadouri truvai face parte poate fi de diferite tipuri şi se pot face de ziua celor dragi atunci când primesc o astfel de ciudat cadou care au fost făcute de către dumneavoastră în special cu scopul de a gifting.
Având în vedere de mai jos este o listă a unora dintre ambarcaţiunile truvai cadouri pe care le pot da în apropierea dumneavoastră şi cei dragi. Un Phantom Ghost Scrisoarea poate fi un frumos şi surprinzător de Halloween trata de un iubit. Acesta este un funky cadou care poate fi lăsat pe cineva la usa, chiar fără a lăsat să ştiu care au părăsit-o şi pentru ce motive!
Deci, acesta este un pachet combinat de groază şi surpriză împreună şi constă într-fantomă semne care sunt de înfricoşător şi înfricoşat în acelaşi timp şi o pungă plină de tratează. Un alt cadou funky, ar putea fi un frâu cerb poop care se face cu zip sus sandwich sac, malted mingea bomboane de lapte, precum şi hârtie. O pungă de Snowman rahat ar fi o idee pentru un frumos cadou de căluş. Acest fel de căluş cadou poate fi făcută cu zip sus sandwich sac, fie mini sau full size bezele, hârtie şi unele paiete şi fulgera.

0 comments: