Fibra de Arte

Posted by Jacques Chile at 1:11 AM

Friday, February 20, 2009

Fibra de Arte face pentru minunat etnice şi regionale cadouri. Natural elemente topite cu creativitate şi inovare a făcut această formă de artă ceva unic şi nesfârşit. Produse din botanică şi animale, cum ar fi extrase de plante de celuloză, pulps, barks, blanuri de animale, brut bumbăcărie, silkworms, iută pestriţ de fibra de alte forme de artă sunt utilizate pentru basketry, vopsire, felting quilting, dantelă de luare, embroidering, tricotat şi papermaking.

Aici este giftstore cu creative selecţie a etnice şi regionale din fibra de arte cadouri. De fibra de arte cadouri poartă istoria, cultura si traditie din diferite tari ale lumii, cu siguranţă, se va face pentru endearing cadouri pentru orice ocazie. Fibra de cadouri cu un dram de creativitate umană, dragoste si emotie va face pentru o cherishing element de decor acasă.
Textile produse de ţesut sau tricotat animal sau vegetal fibre sunt utilizate pentru prepararea pestriţ confectii, woolies, saci şi coşuri. Unic felted confectii ca camasi, topuri, sacouri, jachete, veste flaunting tradiţionale contemporane pentru a desenelor şi modelelor pot fi oferite drept cadouri pentru cei dragi. Accesorii precum palarii, parte saci, eşarfe, shawls şi fantezie purses face mare pentru fibra de arte cadouri.
Tradiţional proiectat covoare, upholsteries, perdele, se referă la pat, de masă, prosoape de acoperă şi pot fi oferite ca daruri de familie. Aceste etnice marvels va face pentru frumos interior decors. Rogojini lână sau pâslă poate fi folosit pentru decoratiuni festive în timp de Crăciun sau de Anul Nou. Bile de lână şi de animale împăiate parte felted face perfect pentru copil cadouri. Copiii vor să vadă un zâmbet felted catelus de lână sau de lână Teddy. De fibre de lemn făcut din ţesuturi de plante precum bambus, bumbac, trestie de zahăr şi paie sunt utilizate pentru prepararea coşuri din lemn, din lemn showpieces, îngerii din lemn şi păpuşi de lemn.

0 comments: