Computer Reviste

Posted by Jacques Chile at 3:14 AM

Friday, January 16, 2009

Cand computerele au devenit astfel o parte integrantă a existenţei noastre pe zi, cum se poate computer reviste rămâne mult în urmă? Există diferite tipuri de computer reviste, care sunt în circulaţie, printre Generation Net tech pricepe baieti. Având în vedere de mai jos este o listă a unora dintre popular computer reviste: BrianLivingston.com: Acest calculator revista caracteristici săptămânal coloane despre Windows ca un sistem de operare şi, de asemenea, pe e-business de la consumator avocat Brian Livingston

CIO Insight Magazine: Acest calculator revista caracteristici articole de cercetare, de cele mai bune practici, precum şi statistici şi, de asemenea, o analiză orientate pentru tehnologia de directori.
CIO Magazine: Această revistă caracteristicile articole subliniind în conţinut detalii cu privire la astfel de subiecte cum ar fi ERP, CRM, management al cunoaşterii, intranet, outsourcing, IT valoare, de securitate şi de confidenţialitate, CSM.
Computer Cumparatorului: Aceasta este o revista computer din Marea Britanie care caracteristicile comentarii, sfaturi şi, de asemenea, un forum de discuţii pe care discuses pe diferite probleme legate de calculator.

Computer Cumparatorului Magazine: Aceasta este o Ghidul Cumparatorului caracteristici care cumpără ghiduri cu privire la computer şi legate de produse periferice, împreună cu comentarii, sugestii şi, de asemenea, sfaturi. Această revistă este publicată de către Cnet.com
Computer Utilizator: Aceasta revista ofera zilnic calculator articole si stiri, comentarii, computer dicţionar, ISP-ul de căutare, directorul de formare profesională, şi de resurse.
Revista Computerworld: Această revistă este o bună sursă de informaţii pentru acoperirea laptop-uri, desktop-uri, software, hardware, de securitate, de reţea şi de stocare.
Computer Companion: aceasta revista este editat de a instrui, informa, distra şi de începători şi de nivel intermediar utilizatorilor de computer. Aceasta are ca obiect furnizarea de informaţii pentru a cititorilor privind utilizarea calculatoarelor într-o manieră care este uşor de înţeles.

InfoWorld: Această revistă IT oferă articole de ştiri, blog-uri, reviste şi conferinţe, care acoperă toate aspectele legate de tehnologia informaţiei, cum ar fi computerul de reţea şi de securitate de reţea.
Laptopical: Aceasta revista ofera stiri si informatii despre laptop-uri specifice pentru diferitele tipuri de modele disponibile.

0 comments: