Agenda

Posted by Jacques Chile at 3:20 AM

Wednesday, January 28, 2009

Frumos si elegant de vaci de lapte este un element cadoul perfect pentru ocazii festive sau corporate. Care apar în jurnalele de varietate de culori, forme, modele si dimensiuni împrumuta un sofisticat şi inteligent apariţia într-un tabel. O jurnal de zi este de asemenea un element de utilitate cadou. Important note de afaceri, scrie-up-uri, client şi locuri de întâlnire datele pot fi penned jos de pe jurnale. Allwondersgifts prezent o gamă diversă de corporate jurnale de a satisface alegere. Fiecare jurnal este unic şi exclusiv sportive distincte de design si stil. De cadouri cu colegii sau clienţii bine executiv jurnale de la allwondersgifts. Recompensaţi-vă subordonaţi sau trimite cordial greetings Anul Nou cu jurnale de la acest minunat cadou hub. Puteţi avea companiei numele şi logo-ul relief pe jurnale.

Disponibil în culori la modă varietatea de pieptene obligat jurnale este ideal pentru corporative gifting. Aceste jurnale au buzunare in fata si spate pentru a adăuga acoperă hârtiile şi carduri de credit. Aceste prietenoase lăptăriilor sunt, de asemenea, utilizat pentru stocarea numere de telefon. Pocket jurnale de asemenea, veni într-o gamă largă de culori, designuri si stiluri. Muchiile de jurnale sunt poleit cu folie de aur. Fabricate din materiale moi de lux sau de piele aceste jurnale de companie poate avea numele şi adresa logo gravate în capacul frontal. Jurnale de birou vin într-o gamă largă de culori, forme şi mărimi. Există faux-jurnale de piele cu folie de aur datele inscripţionat pe ele sau stitched jurnale featuring ART DECO stil. De fibră sintetică încorporat lăptăriilor cu lucioasa atinge sunt de clasă şi durabile. De jurnale pot avea poleit pagina edgings, metalic colţuri şi hărţi în ele.

În zilele noastre, agende digitale sunt foarte populare pentru corporative cadou scop. Aceste jurnale sunt digital multi funcţional. Ei au început meniul de birou, calculator digital, programul deţinător, sertar secret, de telefon, de reamintire, alarma, calendar, timp de reglare, mesaj de servicii de comunicaţii de date şi facilităţi în ele. Desi un pic cam scump digital jurnale face ideale pentru cadouri de lux executiv.

0 comments: