Computer Games

Posted by Jacques Chile at 3:13 AM

Wednesday, January 14, 2009

De câte ori aţi văzut copilul tău dorinţă pentru un computer joc CD-ul care adorns la raft de magazin de muzică? Sau, mai mult încă, de câte ori trebuie să te-au spus copilul tău că-l va cadou un calculator joc CD dacă el scoruri de bine in clasa de test? Având în vedere faptul că, evident ca o mamă s-ar putea să fi făcut mai sus mentionate doua lucruri de cele mai multe ori nu, trebuie să ştie cu siguranţă, de impactul pe jocuri de calculator, în viaţa dvs. de copil, mai ales daca copilul tău este un băiat. Oare acest "privilegiate" menţiona de baieti cu privire la jocuri de calculator CD pare un pic cam dur cu fetele? Acest lucru nu este de a spune că aceste jocuri de CD-uri sunt exclusiv de domeniul de băieţi. Cu toate acestea, există mai mic număr de fete care doresc să ia în interes "intruding" în acest domeniu jocuri. Fetelor, pentru anumite motive evidente, prefer "diferite" un fel de jocuri, în comparaţie cu gust de baieti din aceeaşi grupă de vârstă.

Computer joc genuri include aventură, acţiune, puzzle, sportive şi de violenţă. Unele jocuri pe calculator sunt create pe bază de populare benzi desenate şi filme precum Star Wars. Ţări, care sunt cel mai mare producător de jocuri pe calculator, include Statele Unite ale Americii, Japonia, Regatul Unit al Marii Britanii. Jocuri pe calculator pentru a crea o scape de jucător, în sensul jucătorul se află foarte implicate în lume fictivă de caractere.

Deci tu trebuie să fi fost surprins de o serie de ocazii la bruscă izbucnire de exprimare a vă tânăr când a exults din bucuria de a câştiga un joc sau cand striga la disperare pe pierde un punct de joc. Există o serie de jocuri populare care sunt disponibile în piaţa de astăzi şi ele sunt destul de popular în rândul copiilor şi a tinerilor de azi. Având în vedere de mai jos este o listă a unora dintre runaway hit-uri, printre generaţie următoare atunci când este vorba de jocuri de calculator:
Disney's Toontown Online: Aceasta este una dintre cele mai jocuri MMORPG-ul unic în circulaţie în prezent. În timp ce te joci acest joc sunt obligate să devină un "toon" - ca într-o viaţă într-un desen animat mai plin de viaţă şi de ce mai toon lume. De distracţie şi de a se distra toon această lume este obligat să te ia la o plimbare.

Celelalte populare jocuri pe calculator include The Sims 2, Flight Simulator X, World of Warcraft, şi Command & Conquer 3

0 comments: