Computer personal Cadouri

Posted by Jacques Chile at 3:15 AM

Sunday, January 18, 2009

Special concepute pentru persoanele fizice, un calculator personal, pentru că este aşa-numita de dimensiunea sa, capabilităţi, preţ, şi de utilizare. Acest termen a fost popularizat prin Byte Magazine şi, de asemenea, Apple. Apple popularizat acest termen cu apariţia Apple II de pe piaţă în timpul târziu în 1970 şi începutul lui 1980. Mai târziu, cu privire la acest termen a fost popularizat de IBM cu IBM computer personal. Computerele personale sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de Prima Computers. Uneori, computerele care rulează pe Microsoft Windows ca sistem de operare sunt, de asemenea, atribuie numele de calculator personal, deşi mistakenly.Before de microprocesor a fost la inceputul anilor 1970, calculatoarele au fost în general mari şi costisitoare sisteme care au fost, practic detinute de mare corporaţie case, agenţii guvernamentale, universităţi şi alte astfel de instituţii similare.
Anterior, la apariţia de microprocesor, de utilizatorii finali din computerul de multe ori nu a interacţiona cu maşina direct, dar ar pregăti sarcini pentru masina de pe linia de pe echipament, cum ar fi carte de pumni în loc.
O serie de misiuni care au menirea de a fi pentru calculatorul ar fi colectate şi prelucrate în mod lot. Utilizatorii au posibilitatea de a colecta rezultatele după ce a fost atribuit sarcina completa. S-ar putea chiar să ia destul de câteva ore sau chiar câteva zile între depunerea unui loc de muncă la centrul de calcul şi de a primi datele de ieşire. Până la mijlocul 1960, o mai interactivă, folosind formularul de computere dezvoltat comercial. Multiple computer terminale permite mai multe persoane pentru a partaja utilizarea de un computer mainframe procesor. Câteva exemple de timpuriu mini computere care ar putea fi considerate ca fiind computerul personal ar include şi Linc PDP-8, mini VAX şi mai mare de calculatoare de la Digital Equipment Corporation (DEC), Data General, prim-Computer.
Aceste calculatoare au fost foarte mari ca dimensiune atunci când, faţă de astăzi dimensiunea standard de computer. Dacă clasificate având în vedere dimensiunea şi portabilitate, calculatoare personale se încadrează în următoarele sub capete:

* Calculatoare desktop
* Laptop sau notebook
* Personal Digital Assistant (PDA)
* Computere portabile
* Tablet calculatoare
* Wearable calculatoare



Diferitele componente ale unui calculator personal ar include placa de bază, CPU (Central Processing Unit), memoria principală, de stocare în masă, Video card
Allwondersgifts ofera o gama larga de computer personal cadouri şi alte cadouri pentru toate ocazii.

0 comments: