Căluş cadou de Crăciun

Posted by Jacques Chile at 1:02 AM

Friday, January 30, 2009

Este acel moment al anului, atunci când aveţi nevoie pentru a vă curăţa de Crăciun, colinde şi merg la biserica si sa astepte Santa's surpriză. Da ai dreptate - este vorba de sezonul de bucurie şi de veselie cu briza proaspătă de iarnă - este parte timp oameni buni, noi suntem aici pentru a sărbători Crăciunul. Festivalul de bucurie - de Crăciun, este aici pentru a sărbători, canta colinde, vizitaţi biserica de la miezul nopţii în masă, decora casa ta cu arbore de Crăciun, şi să sune clopotele şi de pe cursul de a da daruri de Crăciun, pentru a vă apropiat şi de cei dragi.


Un frumos cadou de Craciun truvai ar fi un om de zăpadă poop care ar trebui să fie proiectate cu hârtie de culori si se poate face parte sub formă de carte, de asemenea. Acest lucru ar fi un cadou dragut de vacanţă cu tag-ul pe care ar oferi celor dragi spumante că zâmbetul de pe feţele lor. Un alt bun cadou de Crăciun truvai ar fi o ceaşcă de mini-bezele plasat chiar în centrul unei plastic wrap şi legat cu panglici curling.

În acest fel un alt cadou de Crăciun, căluş se poate face, care este numit de reni caca si consta din ciocolată acoperite de stafide. O pereche de burtă buton perii ar fi o altă frumoasă idee referitoare la cadouri de Crăciun, se sufoca. O banda de putere, un Snowman caca, o pereche de frumos pastile, seminţe şi bomboană ar fi alte idei legate de cadouri de Crăciun, se sufoca.

0 comments: