Software-ul

Posted by Jacques Chile at 3:13 AM

Tuesday, January 13, 2009

Hardware este componenta care face computerul funcţie. Aceasta este forţa motrice de funcţionare a unui calculator. Software-ul constă din programe, care permite un calculator pentru a efectua o sarcină precisă. Software-ul unui computer ar include aplicaţia software-ul ca un procesor de text, care permite unui utilizator pentru a efectua o anumită activitate. Există, de asemenea, software-ul de sistem, cum ar fi un sistem de operare care permite alte software-ul să funcţioneze corect şi funcţionează fără probleme, fără nici o hassles. Termenul de software-ul este rezervat în special pentru perioada de programare fluxuri de instruire în scopul de a rula arhitecturi von Neumann, care este, de procedură de programare.

Software-ul este încărcat în memoria RAM (Random Access Memory) de un computer şi este executat în CPU (unitate centrală). Vorbind la cel mai mic nivel, software-ul constă într-o maşină de limba care este specific pentru o persoană procesor. Masina este, în mod normal limba scrise în limbaj de programare de nivel înalt. Software-ul poate, de asemenea, să fie scris într-un limbaj de asamblare. John W. Tukey în anul 1958 a folosit termenul de "soft", pentru prima dată. În general vorbind, computer software-ul este împărţit în următoarele tipuri:

Sistemul software: Acest tip de software-ul ajută la a rula sistemul de computer şi de hardware de computer. Aceasta include sistemul de operare, de drivere de dispozitiv, mijloace de diagnosticare, servere, sisteme de windowing, utilitati si alte astfel de cereri. Scopul acestui program este de a izola de aplicaţii programator cât mai mult posibil.

De programare de software: Acest tip de software-ul în general, oferă unelte pentru a ajuta un programator, în scris, de programe de computer şi de software-ul, folosind diferite limbaje de programare convenabil şi într-un mod prietenos. Instrumentele utilizate ar include editoare de text, compilatoare, interpreţi, linkers, debuggers şi alte astfel de cereri. Aceste diverse instrumente sunt combinate într-un software bundle de un mediu de dezvoltare integrat (IDE).
Application Software:: Acest tip de software permite utilizatorului final, pentru a realiza în una sau mai multe sarcini specifice, care nu sunt legate de calculator.


Allwondersgifts ofera o gama larga de calculatoare Software cadouri şi alte cadouri pentru toate ocazii.

0 comments: