Cadouri Colectia Chocolate

Posted by Jacques Chile at 12:55 AM

Thursday, January 15, 2009

Veşti bune pentru chocoholics, giftstore a venit cu o serie de atractiv ciocolata cadou elemente. Sfârâit ambalate in cutii de bomboane Yummy accentua festive de spirit într-un mod măreţ. De cremă şi lapte de bomboane graţie o ocazie ziua de nastere sau o nunta. Trimiterea varietate de articole de ciocolată în timpul Crăciun şi de Anul Nou este, de asemenea, o tradiţie foarte popular în rândul familiilor. Gură-watering bomboane sunt învelite cu cellophanes frumos şi plin de graţie plasate sub cutii pentru cadouri. Exprima-ţi dragoste şi grijă pentru închis cu cele delectable ciocolata cadouri de la giftstore.
Puteţi alege Barton de ciocolata, Ghirardelli patrate sau varietate de arome de ciocolată belgiană ca cacao, Mocha, lapte şi migdale Trufe. Dacă aveţi o preferinţă pentru indian arome apoi poti sa te duci in pentru Heroes Cadbury ciocolata. Eroilor ciocolata Cadbury vine într-un pachet de pestriţ indian arome. Bournville, fructe şi Nut & Tentatii, 5 Star şi lactate Lapte populare sunt unele elemente care sunt incluse în ambalaj. Disponibil la un pret de Rs. 335 de Cadbury Heroes Pack este cadoul ideal pentru orice scop.

Tentatii a aduce în cinci soiuri de Temptation bomboane în Tentatii Composite Ciocolata Pack. Cu un gust bogat de migdale, stafide, nuci acaju, caise aceste Cadburys va cu siguranţă, vă rugăm să vă celor dragi. Acest pachet de ciocolată vine într-un preţ de Rs. 475.

The Britannia Assorted Cookies conservat într-un pachet de diferite arome de ciocolată, miere, stafide si migdale cafea poate fi un cadou ideal pentru ţânc. Festivităţile Cadbury în Nut şi butterscotch aroma este cu adevarat o gura savoring crunchy ciocolata cadou. Acest minunat delectable delecta poate fi un cadou perfect pentru orice ocazii.

0 comments: