Cheap truvai Cadouri

Posted by Jacques Chile at 1:01 AM

Wednesday, January 28, 2009

Dorinţa de a da în apropierea dumneavoastră şi celor dragi un cadou, care ar fi atât atractive, precum şi ieftin? Nu trebuie să vă faceţi griji. Ce zici de ideea de a gifting celor dragi, cu un craniu pirat masca care ar fi funky, precum şi ieftine ambele în acelaşi timp?
O astfel de craniu pirat masca constă într-o batistă ochi de patch-uri şi un cercel şi-ar potrivi buzunar convenabil. Aceasta masca este să te uiţi la scârţâie, este parte a pictat, şi este o masca peste cap. Un alt cadou ieftin truvai opţiune ar fi un copil baiat Navigator electrice cărucior.

De caracteristici ale unui astfel de cos ar include descurc cu controale montate la distanţă, 34 amperi uscat de celule baterie cu încărcător, twin calibrat 140 watt motoare, rugină dovada de aluminiu, cu roţi de oţel mingea lagăre, usoare din aluminiu tubulatură. Un alt funky încă ieftine truvai cadou idee ar fi să cadou celor dragi, cu sare şi piper Shakers care ar fi un cadou perfect casei de încălzire.

Aceste Shakers agitaţi înşişi! Trebuie doar să trageţi în şir, invertit de stand şi ţineţi-l - restul va fi efectuată de către Shaker sine! Un alt ieftine truvai cadou ar fi false ţigări. Şoc dumneavoastră de familie şi prieteni, de gifting le ieftine truvai acest cadou, care ar putea emite o sufla chiar dacă e fals! Dacă doriţi să vă dau celor dragi ceva amuzant încă ieftine de ziua lor, atunci, există o serie de opţiuni care sunt disponibile, cum ar fi o minge de bază breloc sau un Jersey pentru cineva care este o bază de minge ciudat, o faţă de pernă, o eşarfă împleti cu iniţialele persoanei cu privire la aceasta, o lumânare, un funky breloc, un săpun, un album compus din snap de ziua de nastere a persoanei, împreună cu puţine note despre el sau ea, un bucătar de carte, o mână de ajutor Vas pictat, un cadru foto, o prietenie colier sau o brăţară sau un reper tricoul pictat pentru ziua de nastere persoană ar fi un bun cadou ieftine truvai idee.

0 comments: