Computer Mobila

Posted by Jacques Chile at 3:12 AM

Monday, January 12, 2009

Poti sa mai cred de introducerea pe computer de pe o altă masă, care nu este de fapt a insemnat pentru computer? Computerul dvs. are nevoie de cea mai mare grijă în întreţinere, împreună cu "bine" de mobilier, care este un element esenţial pentru această marfă "e de mirare dispozitiv". Nu sunt special concepute tabele, care sunt disponibile, pentru a decora computerul dumneavoastră şi dea acest "dispozitiv de mirare", care atinge extra şi graţios uite că atunci când stă pe care special concepute de masă, care este atât de potrivit al computerului.

. A proiectat si mobilier pentru computer va da maşină care adaugă prezenţa şi de a face altfel monotonie exterior stand out distinct. Ei bine concepute computer mobilier vor face ca utilizarea acestui aparat comparativ mai puţin greu şi incomod pentru un copil. Dacă computerul mobilier nu este conceput având în minte de bază de confort pe care un om are nevoie, apoi o serie de probleme ar putea apărea. Un computer nou nu ar trebui să fie ţinute pe un vechi sau aruncată de birou cu un scaun incomod.
A proiectat si mobilier pentru computer va da maşină care adaugă prezenţa şi de a face altfel monotonie exterior stand out distinct. Ei bine concepute computer mobilier vor face ca utilizarea acestui aparat comparativ mai puţin greu şi incomod pentru un copil. Dacă computerul mobilier nu este conceput având în minte de bază de confort pe care un om are nevoie, apoi o serie de probleme ar putea apărea. Un computer nou nu ar trebui să fie ţinute pe un vechi sau aruncată de birou cu un scaun incomod.

Leg poziţia: Picioarele trebuie să fie poziţionate confortabil in timp ce sunt de lucru in fata calculatorului pentru o perioadă îndelungată de timp.
Catedra de poziţie: Preşedintele ar trebui să fie utilizat confortabil şi ar trebui să aibă capacitatea de adaptare a înălţime, unghi spate şi braţe.
Inapoi poziţia: Un suport lombar reglabil este necesar pentru partea din spate.
Încheietura unghi: Pentru tastarea sau pentru a folosi mouse-ul, încheietura ar trebui să fie plasat într-o poziţie neutră.
Cot unghi: unghiul de coate ar trebui să fie 90 de grade faţă de partea superioară a braţelor.
Monitorul de poziţie: Computerul utilizatorului frunte trebuie aliniate în partea de sus a monitorului.
Tastatura Înălţime: tastatură ar trebui să fie de aproximativ 27 - 29 de centimetri mai sus de etajul şi ar trebui să poată fi modificate, de asemenea.
Foot poziţia: picioarele tale ar trebui să odihnă confortabil pe podea în timp ce de lucru de pe computerul dumneavoastră.
Allwondersgifts ofera o gama larga de calculatoare Mobilier cadouri şi alte cadouri pentru toate ocazii.

0 comments: