Desk pietre preţioase

Posted by Jacques Chile at 3:20 AM

Friday, January 30, 2009

De final Dacă doriţi să cumpăraţi ceva cu adevărat unic pentru corporative recompense sau angajat recunoaştere programe vă puteţi gândi la birou varietate de jocuri. Jocuri de pe birou de ajutor pentru a actualiza şi întreţine chiar în mijlocul program strict de afaceri. De distracţie ambalate birou jocuri ajuta, de asemenea, în exercitarea de inteligenţă şi de spirit. Ei fac de mare obiecte promotionale. Găsiţi popular şi inovatoare birou de jocuri de allwondersgifts. Disponibile la preţuri competitive aceste agrement birou jocuri cu siguranţă va aduce zambetul in fata cu beneficiarii.

Disponibil în culori vibrante de puzzle cuburi sunt perfecte pentru corporative cadou articole sau campanii promoţionale. Crearea de desene sau modele inovatoare cub cu spumă densă părţi este un joc distractiv şi de un real spirit. Disc Trăgători sunt minunate executiv jocuri distractive. De mici rotunjite discuri utilizate pentru tragere este semnificativ la apăsarea profesionale ţintă şi de obiectiv. Societăţii de logo-ul poate fi personalizat în partea frontala a produsului. Mini magnetice lance panouri sunt, de asemenea, o mare distractiv mod de promovare a companiei dvs. de brand.

Micul multi blocuri din lemn de culoare sunt ideale pentru promovarea compozit produse sau servicii. Blocurile pot fi folosite pentru diferite forme fac cu mai multe motto-uri ale companiei imprimat pe fiecare dintre blocuri. Metal filare topuri cu finisaj lucios argint aduce marea distracţie, atunci când spun jur. Puteţi, de a prezenta cred magnet pentru jocuri corporative giveaways. Jocurile au colorat magnetic piese care pot fi legate de argint, împreună cu bile colorate. Jocurile sunt ambalate într-o circulară cutie, cu logo-ul companiei relief pe sus. Acest joc reprezinta corporate team building şi face pentru o aprecierea cadou pentru angajaţi.

Sculpturi magnetice sunt mari moduri de a scuti de stresul si tulpina de tuberculos de afaceri de viaţă. Un număr bun de metal cifrele de stiluri diferite ca sportivi, dansatori de golf, pokers şi mingi de sport pot fi sculptate cu utilizarea de mică inovaţie şi spirit. Compania de logo-ul poate fi introdus pe negru metalizat piedestalele. Aceasta joc este un mod unic de a se bucura de timp. Executiv carte seturi pot fi, de asemenea, alegerea perfecta pentru a oferi drept cadouri corporate. Cardul seturi sunt ambalate în cazuri de metal cu două seturi de cărţi de joc, un tampon de hârtie şi un pix.

0 comments: