Computer Periferice

Posted by Jacques Chile at 3:13 AM

Thursday, January 15, 2009

Există o serie de periferice sau ", a adăugat" componentele care sunt disponibile astăzi pe piaţă care ar putea adăuga că extra "touch" la computer. Având în vedere de mai jos este o listă de astfel de periferice care pot decora computerul dumneavoastră şi face sa te simti mandru de dvs. foarte propriul computer.

Graphics Card: Această componentă periferice, dacă sunt instalate pe computer, ar face computerul mai bine echipate pentru că extra efect vizual. Cel mai frecvent disponibil placă grafică de pe piaţă astăzi este NVIDIA 8800 GTS 320 MB placă grafică. Acesta oferă o performanţă mai bună şi îmbunătăţeşte efectul vizual de pe computer, care ar putea altfel au analizat destul de plicticos.
Gaming Mouse: joystick-ul si mouse-ul sunt cele două alte componente periferice, care ar da "extra" bucurie în timp ce juca un joc pe calculator. Cel mai renumit producător de acest tip de mouse-ului, care este special conceput pentru jocuri, scopul este de Logitech. Un alt celebru creator de acest fel a unui mouse-ului este OCZ egalizator, care este un top al mouse-ului de jocuri crestătură şi are o mare sensibilitate de 2500 dpi. Aceasta va lucra bine cu cei care joc un nivel ridicat de sensibilitate
Web Camera: web aparat de fotografiat este un alt periferic componentă a unui calculator. Cele mai multe dintre camerele web-ar fi de lucru de pe aproape toate notebook, precum şi calculatoare desktop. Pentru microfon adaugă că extra placerea de a poseda un web aparat de fotografiat, dacă există unul. Pentru microfon vine la îndemână în înregistrarea de voce a unei persoane, de asemenea, împreună cu îmbunătăţită video de o camera web.
Stick USB HDTV: Această componentă periferice vă ajută să vă vedea televiziune prin intermediul computerului.

0 comments: