Produse promoţionale

Posted by Jacques Chile at 3:16 AM

Wednesday, January 21, 2009

Produse promotionale sunt foarte utile pentru a spori popularitatea şi bunăvoinţă al unei companii. Allwonderfsgifts oferă o gamă colecţie de obiecte promotionale de a oferi ca daruri de la clienţi, angajaţi şi clienţi de afaceri. Răsfoire varietate de produse promotionale de la allwondersgifts şi selectaţi una care vă convine pe buget şi cerinţe. Obiecte promotionale de cumpărare într-o mai uşor,
Puteţi prezenta promoţionale haine ca corporate cadouri. Compania de logo-ul poate fi personalizat în varietate de bărbaţi, femei şi copii apparels. T-shirts, golf şi polo camasi, neckties, jachete, pistă de costume, sweaters, costume, pantaloni şi de birou sunt uniforme populare articole care fac mare pentru cadouri promoţionale. Insigne, butoane, insigna titularilor şi gât totes poate fi, de asemenea, prezentate ca cadouri promoţionale. Capacele promoţionale şi pălării face, de asemenea, pentru cadouri corporate unic.

Pungi mare sunt elemente de promovare a companiei bunăvoinţa şi figură de stil. Varietate de promoţionale precum pungi de birou saci, pungi de umăr, conferinţă de saci, pungi de laptop, se plimbă portofele, mobil acoperă, umbrele si piele cheie lanţurile pot fi oferite ca premii. Clasic si elegant încheietura ceasuri de la Titan, Timex sau a unor branduri internaţionale ca Movado, Fossil face spectaculos pentru cadouri promoţionale. Ceasuri de perete, ceasuri de alarmă, cronometre si sport ceasuri pot fi, de asemenea, prezentate ca daruri de afaceri. Spaţiul de lucru accesorii promoţionale precum pixuri, planificatorii, calendare de birou, calendare de perete, calendare magnetic, noutate calendare, ceasuri, stilou standurilor, cani, coasters, calculatoare, rame foto torches, jurnale sunt folosite ca mare cadouri promoţionale.

Varietate de electronice de elemente ca camerele video, telefoane mobile, calculatoare, electronice, seturi cadou, mâinile libere căşti, laser şi indicii MP3 playere pot fi oferite drept cadouri promoţionale. Computer accesorii cum ar fi mouse pads, CD titularilor, camere web şi o tastatură perii sunt ideale pentru o campanie de promovare. O gamă largă de protecţie a sănătăţii şi frumuseţii produse cum ar fi truse de prim-ajutor, massagers, truse de cusut şi cosmetică kituri poate fi, de asemenea, cu condiţia ca societatea de articole promotionale. Sport elemente ca de pescuit lures, pedometers, Frisbees, golf si accesorii hockey tije pot fi utilizate ca produse promoţionale. Pungi de bagaje, carti de vizita, cartele de telefon mobil, de bagaje se blochează şi etichetele de bagaje sunt unele elemente de călătorie minunată promoţionale.

0 comments: