Office truvai Cadouri

Posted by Jacques Chile at 1:00 AM

Sunday, January 25, 2009

Este acel moment al anului, atunci când este nevoie de acest lucru pentru a da cadouri corporate de la birou pentru a tuturor angajaţilor. În timpul ocazii speciale şi, de asemenea, în timpul momente când este nevoie să se felicita colegii dumneavoastră pentru realizările lor, de ceva special, care le-au făcut în scopul de a ţine compania la un nou înălţime, cadouri corporative sunt distribuite în birouri.
Există diferite opţiuni disponibile în cadrul biroului truvai cadouri. Se poate da anumite truvai de atribuire a certificatelor de ruşine în birou truvai cadouri! Un astfel de certificat de ruşine poate fi un certificat exclusiv destinate cruelest şeful de ani! Ca o notă de recunoaştere, certificatul poate lauda un astfel de tratament crud şeful de realizare a acestor repere pentru companie ca cea mai mare rată de uzură, pentru a se îmbolnăvi de angajaţi adesea sub presiune extraordinară de lucru, de anulare a contractelor de servicii!
Pentru cei suficient de nefericit, există anumite alte birou truvai cadouri care pot fi aduse in dar de persoane în scopul de a le speria off lor derutat!
Aceste socant pozne da un real zap la receptor! Cadouri sub această opţiune ar include o stare de şoc flash lumina (pentru cei care nu pot să reziste tentaţiei de a transforma pe un fulger de lumină, acest cadou ar fi o surpriză pentru ei whacky), un şoc acadea (victima devine un puternic şoc dacă el sau ea încearcă să-l iau pe acest extrem de ademenitor de ciocolată bar), un music player socant (care nu pasionat fan al muzicii ar apuca pentru el sau ea auto delecta cu mult), un computer de socant al mouse-ului, un socant brichetă, un pachet de gumă de socant, socant calculator, socant pachet de cărţi de joc, socant pachet de ţigări, capsatorul socant, socant de celule de telefon şi alte astfel de elemente.

0 comments: