Ziua Mamei cosuri cadou

Posted by Jacques Chile at 1:27 AM

Wednesday, March 25, 2009

Cum multi dintre voi cred ca mama ta este cea mai bună mamă din lume şi atât de ea, merită cu siguranţă ceva special intr-un anumit zi a anului. Există diverse idei legate de Ziua Mamei cosuri cadou.
Se poate alege dintr-o gamă largă de un cadou de Ziua Mamei cosuri care sunt disponibile. Un cadou potrivit pentru mama ta ar fi un buchet rafinat compus din trandafiri roz, roz asiatic crini, alb Alstroemeria toate într-o vază roz sofisticate de a face o declaraţie de la sine. Mama ta este sigur pentru a aprecia un astfel de cadou minunat. Un alt cadou pentru mama ta pe Ziua Mamei, ar putea fi un dulce pentru a trata mai dulce mama de pe Pamant.

Acest cadou coş ar constitui astfel de elemente ca scorţişoară Apple chipsuri, portocaliu lumanari de citrice, migdale crθme umplut vafelă tije, ciocolată albă macadamia nuci cookie-uri, şi caise uscate. Un alt posibil cos cadou pentru mama ta ar putea fi un coş alcătuit din aceste elemente ca o aroma bogata exotically care ar putea fi un liniştitor amestec de levănţică, floare de miere de albine cu alb şi orhidee woody undertones de chihlimbar indian, care a fost combinate într-un mod delicat cu un dram de tahitiană vanilie, un unt de Shea parte crθme.

O altă opţiune în cadrul acestei categorii de cadou ar fi un coş de acvamarin colier care a fost parte înfăşurat pe un sterline de argint pandantiv rotund şi se blochează de la un delicat sterlină lant de argint.

0 comments: