Polymer Clay Cadouri

Posted by Jacques Chile at 1:17 AM

Wednesday, March 4, 2009

Polymer Clay cadouri sau cadouri de plastic sunt folosite la modă în a face varietate de meşteşuguri şi cadouri. A fost găsit într-o matrice de Fermecatoare metalizat, piatră şi transparente hues polimerul argila produse face exclusiv pentru cadouri. Policlorură de vinil şi plasticizers sunt folosite în fabricarea de polimeri argila. Polymer argila a venit la existenţă în 1930. Papusi, jucării, miniaturi şi modele au fost realizate din polimer argila la începutul anilor de ori.

Mai târziu, pe ornamentele şi figurinele De asemenea, au fost sculptate din polimer argila. Polymer Clay cadouri a păstrat popularitatea lor, deoarece acestea sunt durabile, ieftine şi uşor accesibile. Polymer argila cadouri poate fi oferit pe toate ori, fie că este vorba de o zi de naştere, nuntă, aniversare sau religioase festivaluri. Răsfoire varietate de polimer argila cadouri, variind de la sculpturi, margele, păpuşi, bijuterii de pixuri, lumânare titularilor şi cutii pentru cadouri.
Polymer argila ornamente face minunat festive decoratiuni pentru interior si in aer liber. Beaded polimer ornamente în formă de fulgi stele şi sunt perfecte pentru decoratiuni de Craciun copac. Colorat pendants, cercei, bangles şi părul PINS realizate din polimer argila poate aduce un zâmbet în faţa sora ta sau iubit. Mobilier inclusiv mese şi scaune şi acasă decors ca vase de flori, de perete draperie şi lumânare titularii sunt unele popular polimer argila cadouri.
Simulările de sticlă, fildeş, lemn si metal, sculpturi sunt produse folosind polimer argila. Picturi frumoase sunt proiectate din polimer din material plastic. Varietate de elemente cum ar fi plăcile de faianţă, farfurii, borcane, boluri, beakers, si cani de cafea realizate din polimer argila poate fi oferite ca daruri în toate ocazii. Chineză Ginko Leafs sunt unele etnice şi neconvenţionale polimer cadouri. Facuta din acril, margele de cristal şi manual polimer argila grotesc mitice cifre sunt sculptate pe baze frunze. De frunze face cadouri pentru clasic acasă decors.

0 comments: