Etnice şi regionale cosuri cadou

Posted by Jacques Chile at 1:24 AM

Thursday, March 19, 2009

În funcţie de o anumită regiune şi pe etnie, există diferite etnice şi regionale, cosuri cadou, care sunt disponibile. Ce zici de ideea de a lua un tur al exotice teren din Caraibe în timp ce cu o etnice şi regionale cadou un coş de la unele speciale?
Aceste tipuri de cosuri cadou este un mod unic exotice şi de a face pe cineva simti special. Excursia la exotice teren din Caraibe ar include astfel de articole in cosul de cadouri personalizate cadou ca pachetele care conţin elemente de la mic la extravagante. Un unic Caraibe regionale şi etnice cadou coş ar conţin astfel de elemente ca locale rom de la Cruzan, şampanie şi vin spumant, un splendid varietate de vin bine, care a fost prezentat într-un frumos cadou de pachet.

Coş de cadou poate, de asemenea, alcătuite din sticlă pictate manual depozitare care a fost conceput în St Croix, Insulele Virgine SUA, de la zahăr crescut în Insulele Caraibe. Custom imprimat băutură depozitare poate fi, de asemenea, un element constitutiv al unui astfel de tip de cadou coş.
A băut personalizate depozitare ar include elemente, cum ar fi Cocktail pahare, cani de cafea, poate Coolere, vin sau sampanie. Un alt regionale şi etnice coş de cadou poate fi compus din Cornwall delights, cum ar fi China halbă, Sapun de lux, Teddy Bear încălzit de către propria sa soldat scoţian Cornwall eşarfă, Teddy Bear poartă propriile sale din Cornwall Naţional soldat scoţian pălărie şi eşarfă, şi o bluză de tricotat, Vas cu un aliaj de cositor şi plumb celtic design şi o cravată în Cornwall naţionale soldat scoţian, China halbă cu stele semn, Star semn pandantiv, săpun de lux, de lux pentru femei eşarfă de mătase în Cornwall Naţional soldat scoţian, eşarfă Wide Slide, breloc ursuleţ de pluş poartă propriile sale din Cornwall soldat scoţian eşarfă, China halbă, coaster cu Celtic Design, Money Clip purtând Cornwall Motif.

0 comments: