Lumanarea cosuri cadou

Posted by Jacques Chile at 1:22 AM

Saturday, March 14, 2009

De câte ori ai fost mesmerized de foc pâlpâirea de o lumânare? De câte ori te-ai fantezii o lumânare lumina cina romantica la foarte uita de o lumânare? Astfel este enigma şi veşnică farmecul captivant al lumânare lures om care-l spre un ciudat joc între lumină şi întuneric, umbră şi lumină.
Există diferite idei referitoare la lumânare cadou coş. Un astfel de tip de cadou poate fi un coş de sortimente de lumanari, împreună cu anumite elemente de tratament balnear. Un astfel de tip de cadou coş poate fi compus din elemente, cum ar fi Bath ceai, bumbac, prosop, papuci, pernă de satin, lemn perie de unghii, a crescut de viţă de vie şi săpun, la îndemână un tovarăş de călătorie, umplute cu nucă de cocos Cru de Provence var gel de dus, loţiune, cremă de mâini şi săruri de baie, un sortiment de castravete pepene lumanari parfumate, săpunieră şi o baie stacană care ar putea completa acest lux trata.

Un alt fel de cadou o lumânare coş ar conţine astfel de articole care sunt legate de lumânare afumătoare şi care ar avea de lucru ca un efect liniştitor şi inspirational. Un astfel de cadou coş ar conţine elemente, cum ar fi: Bright Striped Lemnului plantator Coş
Stil de flori din sticla votiv Titular
Natural ceară curată Burning votive "înălţătoare" parfum
Natural ceară curată Burning votive "liniştitor" parfum
Natural ceară curată Burning votive "concentrare" parfum
Natural ceară curată Burning votive "Curăţarea" parfum
Natural ceară curată Burning votive "relaxare" parfum
Piata pilonului de lumânare "refreshing" parfum

Un alt astfel de cadou coş ar conţine elemente, cum ar fi o lumânare con de facut din metal şi zebră este deposedată concepute în funcţie de forma unui con şi constituie 60% din ulei de palmier de ceară şi de 40% din parafina. Un alt astfel de cadou coş pot constitui, de diferite borcane, care au fost făcute de lumanari.

0 comments: