Cadouri de mână

Posted by Jacques Chile at 1:16 AM

Monday, March 2, 2009

Ac cadouri de lucru poate fi de cele mai multe cadouri heartwarming casa. De bogate şi variate cadouri acului de lucru poate fi preţuită ca drag heirlooms de familie. Cusut de mână acul de lucrări adăuga personale touch si caldura la cadouri. De mână este o forma de arta virtuala deoarece ori imemoriale. Oamenii utilizate pentru a tăia şi rafinat broderii tapiserii prin pestriţ acul de lucrări. Populare forme de mână include quilting, dantelă de luare, Croşetează, negru de lucru, appliquι, ghiveci, panza de lucru, numărate şirul broderii şi mai mult. Aici este giftstore oferind o profundă înţelegere acul de lucru pe diferite cadouri.

O mulţime de puncte naţionale de adorabil ilustrând frumoase modele florale desenele sau modelele de Crăciun pentru endearing face cadouri. De buclat-barba Santa eco-stitched pe 32-conta Lenjerie de specialitate cu zgarieturi sau superb festive ilice desenele cu fir de aur sunt magnific eco-ţoale modele împletit cu amendă artistry. Matlasat ţoale de modele sunt utilizate pentru prepararea cadou elemente ca quilts, papusi, îngeri, agăţat de perete şi mai mult. Îmbrăcat în Moş cald de flanelă şi o eşarfă de tricotat este un capac frumos de Craciun matlasa model ideal pentru cadou copiilor.
Frumos spus croşetat modele sunt originare din diverse ţări arabe şi americani. Croşetează au fost yearned pentru doilies, oglinda se referă, de masă şi pernă cloths acoperă. File croşetat, irlandeză croşetat, coadă de mătură dantelă şi dantelă agrafă face exclusiv de croşetat pentru unele lucrari.
O mare varietate de marfuri de la inlantuiasca sweaters, jachete, şi mufflers pentru pălării şi şosete pot fi oferite drept cadouri personalizate. O altă formă de popular ac lucru este cârpăceală care este utilizat pentru a coase mai multe bucăţi de material într-o mare de design. Stitched într-o varietate de forme geometrice ca pătrat, dreptunghi sau triunghi de patchworks sunt unice piese de arta. Tradiţionale Appliquι lucrari folosite pe varietate de tesaturi a păstrat popularitatea acestuia în ziua de azi.

0 comments: