Soft Toys

Posted by Jacques Chile at 1:18 AM

Friday, March 6, 2009

Moale jucării pentru giugiuleală face cadouri de Sf. Valentin, ziua de nastere si copil cadouri. A fost Steiff companie din Germania care a început de tradiţie a umplut jucării. Cute teddies realizate din tesaturi de calitate moale poate aduce un zâmbet în faţa dumneavoastră iubit. Soft şi cuddly umplute jucărie urs sau Teddy este perfect pentru a vă da un pusti calda imbratisare. Răsfoire varietate de jucării de la animale cifre, caractere caricatură, cateva cifre, papusi, pinguini şi de Crăciun, cifrele ca Mos Craciun, de zapada de la giftstore îngeri. Alegeţi-vă favorit moale jucărie la surpriza celor dragi.

Dual teddies stabilit într-un coş de Ken exploataţie în formă de inimă lockets face unic pentru Valentine cadouri. Single teddies realizate din blană moale exploataţie inima forme cu un mesaj de dragoste sculptate pe ele pot fi cadoul perfect pentru cineva special. Aceste teddies tradiţionale sunt disponibile în mici sau mari dimensiuni. Baby păpuşi, Donald Duck sunt perfecte pentru copii. De blană moale utilizat în aceste jucării este complet sigur pentru copii. Copiii pot juca cu ei, le adora, ţineţi-le, te culci cu ele şi să le în timpul outings.
Hand marionetele populare sunt, de asemenea, sub formă de moale jucării. Nu poate fi cimpanzeu marionetele, papusa urs, elefant papusa, papusi de cal, papusa lei, papusa maimuţe, papusa dragoni, papusa ursilor polari şi Tortoise marionetele. O gama variata de jucarii interactive moale afişarea pui, iepuri, teddies sunt oferite ca daruri. Teddy de urşi şi alte animale ca pisici, lei, depozitaţi leoparzii şi iepurii pot fi folosite pentru acasă decorative şi accesorii auto.

0 comments: