A 50-a aniversare idei de cadouri

Posted by Jacques Chile at 3:00 AM

Sunday, March 1, 2009

Aniversare 50 de casatorie este de o mare ocazie pe nimeni în viaţa lui. Este un important reper şi foarte puţini oameni sunt norocos de ajuns pentru a ajunge acolo. Se solicită o mare sărbătoare. Retrăiţi nostalgic toate aceste momente din ultimii 50 de ani şi să vă simţiţi speciale partener care a fost acolo cu tine prin grosime de subţiază de viaţă şi de toţi aceşti ani. Deoarece este destul de aur aniversare corespunzător de aur este tema pentru a 50-a aniversare cadouri. Iată câteva idei de cadouri.
Bijuterii de aur este un element favorit fierbinte. În funcţie de dacă soţul / soţia este un barbat sau femeie, puteţi cadou bijuterii element este cazul.
Puteţi cadou de monede din aur, ambalate în cutii speciale comemorative.
Puteţi cadou o carte cu frunze de aur-margini. Altfel, puteţi, de asemenea, cadou o carte placate cu aur marcaj.
Un cadru foto placate cu aur, cu o fotografie de romantic de voi doi va face un cadou minunat.
Un cadru optice placate cu aur, este un element frumos cadou pe care le puteţi cadou cu acest prilej.
Puteţi oferi pahare de vin rimmed cu aur.
Puteţi cadou un ceas de aur aurit.
In afara de cele de mai sus tema pe bază de cadouri se pot face propriile inovaţii. Ia-ţi soţul pe un cina, du-te la o vacanta exotica pe o lista de localizare ... este nesfârşită. Idee de bază este de a avea un moment bun pentru a demonstra că şi cât de mult îţi place de el / ea şi au Cherish lui / ei pentru societate în ultimii 50 de ani.

0 comments: